Växjö GK

Hos oss på Växjö Golfklubb möts golfare i en trevlig och naturskön miljö och här finns utmaningar, upplevelser och spelglädje för golfare på alla nivåer i alla åldrar.

Växjö Golfklubb bildades 1959. Med 18 spännande och utmanande golfhål, en djungelbana, korthålsbana och ett unikt träningsområde får du en golfupplevelse utöver det vanliga. Banan är kanske mest känd för att ha ett av Sveriges svåraste avslutningshål.

Varje år besöker ca 4 000 greenfeegäster klubben och klubben har idag ca 1 530 medlemmar varav är 240 är juniorer.

2013 anställdes Lars Edvinson som idrottsansvarig på klubben. Lars ska sätta idrotten golf i fokus och kommer även ge lektioner och hålla i träningar. 2015 anställdes Fredrik Alldén som tränare för att tillsammans med Lars Edvinson bedriva instruktionsverksamheten på klubben.

Under 2016 togs driften av shopen över av klubben. Joacim Berg kommer att ansvara för shopen och sköta driften av den tillsammans med klubbens tränare Lars och Fredrik.

Juniorverksamheten har ett brett utbud av aktiviteter som passar både elit och bredd. Både seniorer och juniorer deltar i aktiv träning under hela året. Växjö Golfklubb arbetar aktivt för att ständigt utveckla klubben och dess verksamhet. Vi vill att du som medlem och gäst ska trivas hos oss och tycka att det är kul att besöka anläggningen!

Klubbens framtid?
Som medlem har du en förväntan på ditt medlemskap, uppfylls den? Om nej, varför inte? Klicka på länken nedan för att få en översikt om hur klubben fungerar. Vi styrs av lagar och regler som alla andra föreningar och organisationer. Verksamhetsplanen beskriver hur klubbens innehåll ser ut på kort sikt.