Utflykter

Vårutflykt till Carlskrona GK med Oldboysen 25 maj 2023

Vårutflykten tillsammans med Oldboysen går i år till skärgårdsbanan Carlskrona GK (carlskronagk.com) torsdagen den 25 maj. Golfklubben är lokaliserad på den lilla ön Almö i ett naturreservat. Den startades redan år 1949, vilket gör den till en av Sveriges äldsta klubbar. Banan beskrivs som en vacker parkbana i direkt anslutning till havet. Ja, ambitionen är att kunna se havet från alla hål, vilket bara det är unikt. Se fina bilder nedan!

Banan är inte så lång, men lura dig inte av det för här finns flera utmanande hål där du bör planera ditt spel istället för att bara panga på med drivern. En välplacerad spoon är en klar tillgång på banan liksom en välriktad järnklubba på de luriga korthålen med väl bevakade greener. Flera nya vattenhinder och fairwaybunkrar har skapats under de senaste åren. Allt för att erbjuda en mer utmanande runda. Så njut av en fantastisk natur och missa inte att lyssna på Näktergalen som lär sitta och sjunga för er redan på andra tee.

Anmäl dig redan nu via Min Golf. Vårutflykten ligger som en tävling per den 25 maj i Min Golf. Ange även ditt val av tee – röd, blå eller gul. Max 50 deltagare i bussen. Först till kvarn…

Avgiften för bussresa, fika vid ankomst, lunch, greenfee och prisbord är endast 700 kr. Betalas senast 19 maj genom en överföring till Oldboyskommitténs konto i Länsförsäkringar Bank 9024 3276 577. OBS! Ange ditt namn i meddelandefältet vid betalning.

Bussen avgår från Växjö GK kl. 7.00.

Frågor?

Kontakta Bosse Hansson 0760-295151 bosse.hansson@lnu.se

eller Eva-Christine Nyblad 0767-780590 ecnyblad@gmail.com

Bilder från Carlskrona GK

  

Höstutflykt till Isabergs GK med Damerna 21 september 2023

Höstresa till Isabergs GK torsdagen den 21 september.
Anmälan via Min Golf senast den 11 september.
I övrigt liknande förutsättningarna som vid vårutflykten.