Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kom-igångkurs

Kursen för dig som behöver en uppfräschning av de olika slagen vid uppstarten. Kursen är antingen 2x1,5 timme eller 3x1 timme, beroende på vilken kurs du väljer.

Säsongskurs – 12 tillfällen
Denna kurs håller på både under vår och höst. Den passar dig som vill ha träning 1 dag/vecka under stora delar av säsongen och vi kommer gå igenom alla delar av spelet och även ha möjlighet till upprepning samt mer fördjupning och spelförbättrande tips. En given kurs för den seriöse golfaren.

Vårkurs – 6 tillfällen x 1h
Vårkurs passar dig som vill träna på golfens olika slag från maj-midsommar, med lite repetition och vidareutveckling vid de sista passen på det vi gått igenom.

Liten vårkurs – 4 tillfällen
Denna kurs passar dig som vill träna på golfens olika slag vid 4 tillfällen.

Sänk hcp-kurs – 5 tillfällen
Har du stått still på samma hcp länge nog? Eller går hcp åt fel håll? I denna kurs kommer vi att under 5 träningstillfällen gå igenom golfens olika slag.

 

Specialkurser – 1 tillfällen
Fler specialkurser kommer vi att lägga ut under säsongens gång. Det kommer att kunna handla om närspel, slå längre, slå från svåra/lutande lägen och spelstrategi etc. Vi kommer meddela dessa på hemsidan, genom mailutskick och på klubbens facebook. Kurserna kommer att vara under några timmar och är under ett tillfälle.