Digital vinterträning

Digital vinterträning

Vintern är tiden på året då du kan genomföra underverk för golfsvingen. Under ett par månader har du möjlighet att förändra och utveckla din sving och rörelse till det bättre för att komma mer förbered för utomhussäsongen.

2020 är ett utmanande år på många sätt och vis där vi har vant oss vid mer digitala kanaler för att kunna umgås, delta i möten eller genomföra utbildningar. Nu får du möjlighet att delta i en digital vinterträning i golf på Växjö GK.

Du som anmäler dig till kursen kan se fram emot att:

  • Se över och utveckla din rörlighet och fysik
  • Analys av din sving och rörelse med hjälp av video
  • Ta del av enkla och effektiva träningsvideo
Kursen startar med ett webbinmarium där kursen beskrivs i detalj så att inga missförstånd sker. Därefter sköter du träningen på egen hand genom de olika digitala hjälpmedlen vi har när det passar dig! 
 
Tänk på att du har fortfarande möjlighet att slå på rangen då det ligger bollar ute för självplock och ladan går att använda sig av vid de tider den inte är reserverad. 

Rörlighet och fysik
Många golfare vill utveckla sitt golfspel och förbättra sina slag. En viktig pusselbit i att lyckas med detta är att kroppen kan utföra och har rörlighet för den rörelsen. Efter ett självtest gällande din rörlighet och fysiska förmåga får du ta del av tre månaders träningsprogram som är uppbyggt, unikt, för dig i syfte att utveckla din rörlighet och fysik. Träningsprogrammet genomförs med hjälp av Kinexits smidiga verktyg och du kan enkelt genomföra träningarna hemma i vardagsrummet med hjälp av din Smartphone eller dator.

Svinganalys
Filma dig själv med hjälp av din Smartphone eller Tablet. Svingvideon skickar du in genom appen Hudl Technique. Videon analyseras och inom 2 arbetsdagar får du tillbaka videon med feedback och tänkbara övningar för att utveckla din rörelse.  

Enkla träningsvideos
Alla deltagare i kursen kommer att få ta del av enkla träningsvideos som utgår från golfens alla slag. Dessa videos kan du inspireras av och testa, antingen direkt eller i framtiden.

Till utomhussäsongen får alla deltagare i kursen varsitt lektionspaket som består av 2 st 25 min lektioner. Dessa lektioner ingår i kursavgiften.

Anmälan finner du nedan

Kostnad: 1500 kr/ person.