Klubbsamarbeten och introduktionskort

Klubbsamarbeten

Fullvärdiga medlemmar från klubbar enligt nedan erhåller 20 % i rabatt på ordinarie greenfee
på 18-hålsbanan. Rabatten gäller alla vardagar samt helgdagar efter kl 12.00. Innan kl 12.00 på helgdagar gäller ordinarie greenfee.

Samarbetsklubbar till Växjö GK
Alvesta GK Lagans GK
Carskrona GK (ej juli) Nybro GK
Emmaboda GK Ronneby GK
Glasrikets GK Rönnebäcks GK
Hooks GK Sölvesborgs GK
Karlshamns GK Älmhults GK

Introduktionskort

Innehavare av introduktionskort/medlemskort enligt nedan kan erbjudas 1 frispel per kalenderår.

• Svenska Golfförbundet
  • Smålands Golfförbund
  • Golfadministratörernas Förening (GAF)
  • Svenska Greenkeeperförbundet (SGA)
  • Senior Member, PGA

För innehavare av introduktionskort/medlemskort enligt nedan erbjuds möjlighet till ett fritt spel per kalenderår. Vid ytterligare spel erhålls en rabatt om 50% på ordinarie greenfee.

• Honorary Chairman/Member, Tournament Player, Club Professional, Qualified trainee,
    PGA
  • Innehavare av Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket, SGF

Introduktionskorten kan ej användas i samband med deltagande i av klubben utlyst golftävling.

För samtliga kategorier gäller att vid önskemål om spel genom utnyttjande av introduktionskort/medlemskort ska sådant önskemål anmälas senast dagen innan och skall uppvisas tillsammans med legitimation vid registrering.