Erbjudande från Svensk golf

Nytt om Svensk Golf:

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Växjö GK inlett ett samarbete med Svensk Golf.
På detta vis får alla Växjös medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Växjö GK får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag går till klubbens juniorverksamhet.
Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via länken (den kopieras in i din webläsare, då kommer du direkt till ditt erbjudande)

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.