Delbetala din årsavgift

Du kan enkelt delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben, eller andra köp du gör, med MoreGolf Mastercard.

Du delar upp betalningen på 6 eller 12 månader utan ränta och betalar bara en delbetalningsavgift på 29 kronor per månad.

Exempel: Din årsavgift är 6 000 kronor. Då betalar du 1 029 kronor per månad i 6 månader eller 529 kronor per månad i 12 månader.

Det finns olika sätt att delbetala din årsavgift på:

1. Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats på golfklubben. Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner (fungerar på bokförda transaktioner mellan 3000 - 20 000 kr).

2. Om din golfklubb har lagt upp årsavgift i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar, kan du där betala med ditt MoreGolf Mastercard. Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner (fungerar på bokförda transaktioner mellan 3000 - 20 000 kr).

3. Ansökningsblankett för delbetalning. Om du inte har MoreGolf Mastercard sedan tidigare, kan du ansöka om kortet med samma blankett.

Fyll i alla uppgifter och skicka in ansökan tillsammans med avin/avierna för årsavgiften. Läs igenom kortvillkoren noggrant. Du hittar kortvillkoren sist i ansökningsformuläret.

Adress för delbetalning/ansökan:

Svenska Golfförbundet