Vinterträning i ladan

Vädret är för tillfället inte särskilt inbjudande för att varken träna eller spela golf utomhus.
Som tur var så har vi vår inomhuslokal precis intill golfklubben. Här kan du under vintern finslipa på svingen, förbättra din puttning och närspel.

Nytt för i år är att du måste erlägga träningsavgift för att ta del av ladan som träningslokal. Anledningen till detta beror på att vi i år tilldelats en hyra för lokalen.
Din nyckel fungerar inte förrän du varit inne i shopen och betalat träningsavgiften för ladan. På klubbens hemsida finner du öppettider i shopen.
Har du ingen nyckel? Detta löser vi åt dig i shopen under våra öppettider. Vänligen notera att du då betalar 250 kr extra i deposition för nyckeln.

Medlem i Växjö GK: 250 kr
Ej medlem i Växjö GK: 500 kr

Träningskort
Ditt personliga träningskort skall alltid tas med när du är i ladan och tränar. Kortet får du när du betalat din avgift i shopen.
Träningsavgiften är giltig mellan 2017-11-13 – 2018-04-30

Reserverade tider
Klubbens tränare har reserverade tider i ladan då de har gruppträning. Alla reserverade tider finner du på anslagstavlan i ladan samt på klubbens hemsida i kalendern på första sidan.

Extra öppet i shopen
15/11 kl 17.00-19.00
22/11 kl 17.00-19.00

Ordinarie öppettider i shopen finner du på klubbens hemsida.

Inom kort kommer Lars och Fredrik att presentera deras lektions- och kursupplägg för vintern 17/18.