Vill du delbetala din årsavgift?

Inom kort kommer vi att skicka ut årsavgifterna för 2018 års golfsäsong.

Vill du delbetala årsavgiften kan du enkelt göra det med hjälp av More Golf.

Glöm inte att meddela ändring av medlemskap eller utträde ur klubben till oss skriftligen via mail. Mailet måste vara inskickat senast 31/12.

Läs mer här om Ändra eller avsluta medlemskap

Delbetalning

Du kan enkelt delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben, eller andra köp du gör, med MoreGolf Mastercard.

Du delar upp betalningen på 6 eller 12 månader utan ränta och betalar bara en delbetalningsavgift på 29 kronor per månad.

Exempel: Din årsavgift är 6 000 kronor. Då betalar du 1 029 kronor per månad i 6 månader eller 529 kronor per månad i 12 månader.

Det finns olika sätt att delbetala din årsavgift på:

1. Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats på golfklubben. Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner (fungerar på bokförda transaktioner mellan 3000 - 20 000 kr).

2. Om din golfklubb har lagt upp årsavgift i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar, kan du där betala med ditt MoreGolf Mastercard. Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner (fungerar på bokförda transaktioner mellan 3000 - 20 000 kr).

3. Ansökningsblankett för delbetalning. Om du inte har MoreGolf Mastercard sedan tidigare, kan du ansöka om kortet med samma blankett.

Fyll i alla uppgifter och skicka in ansökan tillsammans med avin/avierna för årsavgiften. Läs igenom kortvillkoren noggrant. Du hittar kortvillkoren sist i ansökningsformuläret.

Adress för delbetalning/ansökan:

Svenska Golfförbundet