Vi söker säsongspersonal till banan

God fortsättning!

Just nu ligger det ett tjockt täcke med snö på banan. Sune från Vais har varit här med sin scooter och gjort fina skidspår. För ett tag byts glada golfare ut mot förväntansfulla Vasaloppsåkare.

För en golfare kan den här tiden ses som nattsvart men rätt som det är knackar våren på dörren. Det är med den anledningen jag skriver till er medlemmar idag. När säsongen sätter fart behöver vi vara full styrka och vi måste hitta ersättare för Jim som slutade förra året.

Vi är på jakt efter en person som kan tänka sig att jobba 20 - 25 timmar per vecka. Arbetet som skall utföras sker på morgon och förmiddag och passar dig som gillar att klippa gräs. Anställningen är från mitten av april till mitten av oktober.

Vi söker också en person som jobbar mer som oss med allt vad greenkeeping innebär. Denna anställning är på heltid från mitten av april till mitten av oktober.

Under sommarlovet behöver vi också extra hjälp. Våra sommarjobbare som har varit här innan har förtur men anmäl gärna ditt intresse om du vill syssla med vad som kan vara världens bästa sommarjobb.

Jag vänder er till er medlemmar först innan jag söker arbetskraft på annat håll. För mig är det en självklarhet att ni som bryr er om banan mest skall få chansen att arbeta med banan eller rekommendera en person som ni vet skulle göra ett bra jobb. Kanske finns du eller någon nära och kär där ute, gammal som ung, som vill arbeta med oss och vår fantastiska bana.

Skriv gärna till mig om ni är intresserade eller har några funderingar på per.nyman@vaxjogk.com.

Ha det gott!

Per Nyman, Banchef Växjö golfklubb