Vi öppnar upp ordinarie greener

I morgon eftermiddag den 14/4 öppnar vi de ordinarie greenerna!

Vilken vecka vi har haft! Efter den dryga vintern kom vädret vi längtat efter. Sol, torrt och blåsigt. Banan har torkat upp mycket bra och vi har preparerat greenerna så det kommer gå fint att spela på.

Innan vi öppnar upp för spel kommer vi genomföra vår banvårdsdag. Vi städar klockan 9.00-12.00 imorgon, lördag. Ta med en räfsa och en god fika. Samling vid banpersonalen.
Ni som har varit med och gjort banan vårfin får sedan förtur, om ni vill ut och spela. Vi kommer lotta ut vem som får äran att slå premiärslaget. Kan ni missa den möjligheten?

Vi kommer inte öppna upp tidsbokningen utan det är bollränna som gäller tillsvidare.

När ni spelar i helgen kommer ni märka att banan inte är helt korrekt utmärkt med mark under arbete mm. En klubblängds lägesförbättring på hela spelfältet gäller och alla högar med ris är att betrakta som mark under arbete.

Vi misstänker att våra tees inte kommer klara av slitaget från alla golfare. På flera hål kommer utslag ske från mattor och vi ber er respektera detta.

Mycket nöje önskar vi på Växjö Golfklubb