Är du vår idrottschef?

Är du vår Idrottschef?

Om Växjö Golfklubb
Växjö Golfklubb är en del av expansiva Växjö. Vår anläggning ligger centralt med både skolor och boende inom kort avstånd. Vår anläggning har en parkbana med 18 hål, 9 korthål, träningsområde och en range där vi slår från två håll. Klubben har 1740 aktiva medlemmar varar 334 är barn och ungdomar.

Klubben bildades 1959 och har många idrottsliga framgångar. Under årtionden har vi haft både nationella och internationella tävlingsframgångar. Våra medlemmar är mycket aktiva i både spel och träning. Klubben vill nu ta nästa steg i tränings och spelutveckling för våra medlemmar.

Om tjänsten
Idrottschef rollen är en ny insatt tjänst på Växjö Golfklubb. Rollen är en heltidsanställning. Rollen lyder under vår klubbchef. Samarbetet förväntas vara tätt med vår omtyckta headpro och utvecklande för båda parter. Detta för att på bästa sätt möta behoven från såväl befintliga- som framtida medlemmar. Klubbens ledning vill att fler av våra medlemmar skall ta del av träning och idrottslig utveckling/utbildning.

Din arbetsuppgift är:

• att utveckla hela klubbens träningsverksamhet både spelare och ledare. Därför kommer ett av dina viktigaste arbeten vara att utveckla senior - barn och ungdomsträningen tillsammans med vår headpro.
  • Du leder och coachar också arbetet för vår headpro i sin tränartjänst.
  • Du kommer också ansvara för organisation, ledning och utbildning av det ideella arbetet i klubben som rör idrott. Dvs tävling, träning/spelutveckling/utbildning, bana och vår ungdoms och elitkommitté.

Tjänsten innebär att du genomför träning ca 50%, utbildar andra ideella och föräldrar ca 20 % och medverkar i klubbens planering och utveckling ca 30%. Vi tror att tjänsten ställer höga krav på organisationsledarskap, pedagogik, kommunikation, IT kunskap och förmåga att förmedla sig via sociala medier.

Om din karaktär söker vi

• Att du är en coachande och lösningsorienterad person som vill göra Växjö Golfklubbs alla medlemmar till bättre och kunnigare golfare.
  • Det är viktigt att du kan vara osjälvisk och prestigelös. Vi jobbar tillsammans för klubbens bästa i fokus Du vill primärt få andra att växa och ser till klubbens alla medlemsgrupper.
  • Du är utåtriktad, social och är duktig på att skapa/vårda relationer.

Inspireras och sporras du av att medlemmar och organisation utvecklas, då tror vi att du gillar att jobba hos oss.

Vår för hoppning på din bakgrund och utbildning är:
Vi önskar att du kan verifiera följande:

• Genomgått golfens högre tränarutbildning
  • Lyckad långvarig coaching av annan större organisation/golfklubb och/eller spelare
    och/eller lag

Vi erbjuder dig:

• Bra lönevillkor med heltidsanställning
  • Flexibla arbetstider
  • En fantastisk golfbana, härlig arbetsmiljö med ett bra och kunnigt team att samarbeta med
  • Bra träningslokaler, studio och områden för året runt verksamhet. Men som kan förbättras. Du blir därför en del i klubbens 5 årsplan med utveckling av träningsytor och året runt träning verksamhet.

Om ansökan
Din ansökan med personligt brev, referenser och CV skickas till klubbchefen Lars Prick via mail, klubbchef@vaxjogk.com eller till Växjö Golfklubb, att: Lars Prick, Araby Herrgård, 352 60 Växjö
Har du frågor om tjänsten så kontaktar du Lars Prick, 0470-21515 alt mail: klubbchef@vaxjogk.com

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten tillsätts snarast möjligt.