Växjö GK söker nu en ny klubbchef

Växjö Golfklubb bildades 1959 och har alltid varit en attraktiv och välskött golfklubb. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra både vår anläggning och vår service till våra medlemmar och gäster, med målet att alla medlemmar, och även gäster, ska erbjudas förutsättningar att bli så bra golfare de själva väljer.

Vi söker nu en ny Klubbchef

Som klubbchef ska du verka i enlighet med Växjö GK:s mål, och på uppdrag av styrelsen operativt leda klubbens drift och utveckling, innefattande det övergripande budget- och personalansvaret. Du skall också skapa och förädla samarbeten med näringsliv, sponsorer, kommuner och andra organisationer.

Du ska visa och sprida engagemang till medarbetare och besökare. Du är en god ledare, och har dokumenterat goda kunskaper inom personal och ekonomi. Tidigare erfarenhet som klubbchef är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Kunskaper om golfens IT system (GIT) är även det meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom golf.

Klubbchefens ansvar:

• Övergripande personalansvar inom anläggning, idrott, shop och service.
  • Leder ledningsgruppen med rapportering till styrelsen
  • Övergripande ansvar för administration, IT och ekonomi
  • Vård och utveckling av varumärket Växjö GK
  • Marknads-och försäljningsansvar för greenfee, företagsgolf och sponsorer
  • Service till medlemmar och gäster
  • Rekrytering av nya medlemmar

Skicka din ansökan, CV och löneanspråk till ordförande Kjell Gransvik på adressen kjell.gransvik@gmail.com. Vid frågor kontaktar du Kjell på telefon 0721 795 389. Vi vill ha din ansökan senast 2017-05-19. Tillträdesdag enligt överenskommelse.