Spännande nyheter från Titleist och Ping


Under hösten har både Titleist och Ping släppt nya och intressanta klubbor.
Vi har klubborna hemma i studion för utprovning. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss och boka in en personlig utprovning.

Titleist 
Titleist kommer med en helt ny laguppställning på järnklubbor och hybrider med några helt nya modeller. Förra veckan var Jocke, Fredrik och Lars på utbildning med Titleist angående de nya klubborna. 
718 AP1 – En otroligt snäll och förlåtande golfklubba. De senaste åren har Titleist lyckats förfina klubbhuvudet och fått till ett klassiskt Titleist utseende!
718 AP2 – Titleist säger själva att 718 AP2 är bäst i klassen vad gäller Tourjärn. Önskar du konstant längd i slagen och förlåtande egenskaper i klubban? Då är detta klubban för dig!
718 AP3 – Borde egentligen heta AP 1,5. Titleist har lyckats kombinera AP1 och AP2 och därmed skapat en AP3. Vill du ha förlåtande egenskaper i huvudet, långa och jämna slag? Här har du ditt nya järnset!
Ovanstående klubbor finns hemma i studion för utprovning!

Under Titleist utbildningen var det AP3 som imponerade mest på Jocke, Fredrik och Lars. Ska bli riktigt spännande att få testa detta på er medlemmar den närmaste tiden.

718 MB och CB Titleists urläckra tourjärn som riktar sig till den som levererar en bra bollträff och vill ha riktigt fint utseende på klubbhuvudet. 

718 T-MB - T-MB kom för två år sedan, då som järn 2-4. Nu har Titleist lanserat ett helt järnset i denna serien. Här kan du vänta dig långa golfslag!

Titleist har även släppt en ny hybridserie som har samma SureFit-system som de lanserade på sina driver och fairwayklubbor under 2016. 

818 hybrider är speciellt framtagna för maximal justerbarhet och kommer i två olika profiler (H1 och H2). SureFit sättningen ger dig 16 unika, oberoende av varandra, loft och lie-inställningar för att optimera en jämnare och centrerad träffbild. Lägg dessutom till SureFit CG-vikten för att finjustera bollflykten och du har en totalt justerbar hybrid som kan anpassas till dig och din sving. 

PING

G400 är den stora nyheten som PING släppt under hösten. Serien finns i både driver, fairway, hybrid och järn. 
G400 har fått mycket fin respons under hösten och riktar sig till spelaren som vill ha ut det där lilla extra i en golfklubba. 

Extra demotillfälle

Den 28/9 har vi fått möjligheten till en extra demodag. Tiderna som erbjuds är mellan
kl 13.00-15.00. Är du intresserad av en individuell utprovningstid är du välkommen att höra av dig till shopen på 0470-215 15. 

Kommentarer

Fler artiklar