Solen skiner på Växjö Golfklubb

I helgen arrangerade klubben SGF senior tour för H 25 och H 40. Vi fick detta trevliga mail idag till klubben. Glad och stolt som klubbchef över vår duktiga personal och ideellla som gör oss stolta att arbeta och vara medlem på Växjö GK:

Hej,

Jag hade förmånen att besöka er anläggning i helgen för avslutningen av Svensk Golf Senior Tour H40 och vill med detta mejlet uttrycka mina varmaste tack till hela er organisation.

Allt har fungerat klanderfritt från första gången vi körde in genom banan och parkerade bilen på er stora parkering, en utmärkt tävlingsledning och shop som svarade på minsta fråga vi hade, till restaurangen som serverade god mat och dryck med generösa öppettider.

Till sist har vi banan som är den bästa vi spelat under året, alla ytor var i perfekt kondition och uppsättningen suverän med en bra nivå på både tee- och flaggplaceringar. Jämna, ärliga och snabba greener som premierade en bra puttare. Hål 17 och 18 var lika svåra som vi hört talas om men de hålen gjorde verkligen det lilla extra för att få spänning i tävlingen. Hälsa banpersonalen att de gör ett fantastiskt jobb!

Fortsatt lycka till med säsongen och vi får hoppas att ni anordnar fler tävlingar som dessa i framtiden, det är många som vill komma tillbaka och få revansch på banan.

Med vänliga hälsningar,
Andreas Jönsson, Banchef Albatross Golfklubb