Säsongstart på Växjö GK

Varmt välkomna ut till klubbens säsongsöppning!

Nu öppnar vi banan

Vårstarten av greenerna har gått mycket bra. Vi har hunnit med det vi önskat och tack vare en god övervintring ser greenerna mycket bra ut. Det har inte växt igen efter höstens och vårens luftningar men ytan håller att spela på. Det kommer dröja några veckor tills bollrullen blir riktigt bra men det vet jag att ni har överseende med.

I helgen utlovas bra väder men i natt väntas kyla. Vi vet inte riktigt när vi kan börja jobba på greenerna i morgon. Därför vet jag inte nu om vi hinner få ut flaggorna i morgon. Om vi inte hinner kommer vi i alla fall se till att vara klara till kl 10.00 på lördag när shopen slår upp sina portar.

Vi har inte klippt alla ytor så lägesförbättring 1 klubblängd gäller på hela spelfältet. Det är extra viktigt att ni tar med er en divotbag och lagar uppslagen torv nu på våren. Hjälp oss med detta.

Bollränna gäller tillsvidare.

Till sist kan jag bara önska er mycket nöje!

Per Nyman

Greenfee tillsvidare:
Vard: 300 kr

Helg: 400 kr

Shopen

Varmt välkomna ut till shopens öppning på lördag 25/3 kl 10:00. Butiken är fylld med spännande godsaker och härliga öppningserbjudanden!

Rangen

I samband med att både banan och shopen öppnar lördag 25/3 kl 10:00 så slår vi upp portarna för rangen. Precis som förra året så fungerar det med polletter, rangekort och bankkort i automaterna.

Varmt välkomna ut till Växjö GK under helgen!