Presentation av klubbens nya klubbchef

Presentation av vår nya klubbchef

Hej Golfvänner!
Som ny klubbchef vill jag här presentera mig!
Jag heter Claes Hovhammar, är 55 år och bosatt på Söder i Växjö. Jag är gift med Janeth och har två barn, Oscar och Louise.

Jag är väldigt sportintresserad och har min idrottsliga bakgrund inom fotbollen. Jag studerade och tränade på Markaryds fotbollslinje under ledning av Björn Andersson, som tidigare representerat Östers IF och Bayern München. Under två år var jag också med i Östers styrelse.

Har arbetat med handgjort glas sedan 1993, dels som egen företagare men även som VD på Johansfors Glasbruk. De senaste fyra åren har jag arbetat på Glasvision.

Jag började min golfkarriär på Växjö GK där jag tog lektioner av Roy Hallam. Efter några år utan golf började jag spela på Lidhems GK. Har varit medlem i Växjö GK sedan tidigt 2000-tal.

Den 1 augusti började jag min anställning och jag har fått mycket fint mottagande av personal och av de medlemmar som jag mött.
Är väldigt imponerad av vår fantastiska anläggning, banan är väldigt fin och välskött!
Håller nu på att sätta mig in i hur hela verksamheten fungerar.
Jag är väldigt glad och stolt över att få vara med och utveckla Växjö GK vidare.

Vi ses på vår fina Golfklubb!
Bästa Golfhälsningar
Claes