Nyttig medlemsinformation nu under säsongsstarten

Våren är här och vi har nu öppnat upp tidsbokningen. Golfsäsongen är med andra ord verkligen här!

Nedan finner du nyttig information för dig som medlem i Växjö GK.

Boka din starttid

Dina starttider bokar du genom:

1. Min Golf på golf.se
  2. Genom terminalen i klubbhuset.
  3. Via telefon 0470-215 15

Max tre bokningar/ medlem

Som medlem kan du högst ha tre bokningar inlagda samtidigt. Dessa tre bokningar kan vara valfritt fördelade på dag och tid.

Ankomstregistrera din starttid

När du kommer ut till klubben ska du ankomstregistrera dig för att bekräfta att du är på plats. Anmälan görs antingen i shopen, genom terminalen eller genom appen OnTag*. Här kan du även få ut ditt scorekort för rundan.

* Digitalt scorekort

No-show

Har du en starttid inbokad och inte dyker upp till den kommer du att bli debiterad en halv greenfee den aktuella speldagen. Avgiften kommer faktureras ut.

Viktigt att du avbokar din starttid för att slippa no-show avgiften. Du kan avboka din starttid genom Min Golf på golf.se fram till två timmar innan start. Behöver du avboka tätare inpå starttiden når du oss på telefon 0470-215 15 eller genom mail kansli@vaxjogk.com

Tillgänglighet

Många är vi som vill ut och spela vår fantastiskt fina bana. För att öka tillgängligheten på banan kan vi komma att slå ihop mindre sällskap till 4-bollar på högfrekventa tider. Om detta görs kommer detta att meddelas till de medlemmar som berörs av detta via mail.

Banvård

Alla vill vi ha en fin och bra golfbana att spela på och vi har ett gemensamt ansvar att ta hand om banan.

Tänk på att:

• Uppslagen torv - Lägga tillbaka uppslagna torvor eller fyll i med mulldress. Divot bags finns att hämta vid klubbhuset innan rundan. Påfyllnad av dress finns utmed banan.
  • Nedslagsmärken - Laga nedslagsmärken på green. Alla vill vi putta på en rättvis green.
  • Bunker - Efter bunkerbesök ska du kratta igenom dina spår. Sanden ska vara slät och fin när du lämnar bunkern. Kom även ihåg att placera hela bunkerkrattan i bunker.

Respekt mot personal - Visa respekt mot banpersonalen. För att du ska få slå ska du haft ögonkontakt och mottagit tydlig handsignal av banpersonalen att det är okej att slå.

Vi i personalen på Växjö GK ser nu fram emot en härlig golfsäsong och hoppas vi träffas inom kort!