Nine & Dine. Omgång 2

Fredag 1/6 genomförs omgång två av Nine & Dine. Första omgången kan enkelt summeras som en stor succé!

Vad är då Nine & dine?
Nine & dine är en 9-håls tävling med lättsam spelform och har en kanonstart kl 17.00. Efteråt bjuds man på mat i restaurangen. Mat och kaffe är inkluderat i startavgiften.

Omgång två arrangeras nu på fredag, 1/6, och denna gången är det fyrboll som är spelformen. Fyrboll är ofta mer känd som bästboll. Två personer bildar ett lag och man spelar på sin egna boll från tee till hål. Det bästa nettoresultatet blir lagets resultat på hålet.

Efter spelet kommer vi att avnjuta en grillbuffé i restaurangen. Restaurangen erbjuder bra priser i baren på utvalda drycker denna afton! Även om man inte har deltagit i tävlingen är man välkommen att delta vid maten. En anmälan via mail till fredrik.allden@vaxjogk.com görs och man betalar 100 kr i kassan hos restaurangen. Strunta i tacokvällen hemma, bjuda med familjen till golfklubben och avnjut en god grillbuffé!

Anmälan för detta görs genom Min Golf på golf.se. Just nu är det 28 lag anmälda av max 32 lag. Anmälningstiden går ut onsdag 30/5 kl 12.00.

Hitta en spelpartner och skynda dig in med er anmälan!