Kjell Gransvik tackar för sin tid som ordförande

Hej golfvänner!

Som ni säkert känner till så avgick jag som ordförande i klubben i samband med höstmötet förra veckan. Jag vill med detta brev bara tacka er alla medlemmar för de tre år jag haft ert förtroende att leda styrelsens arbete. Det har varit utmanande, spännande, stimulerande och lärorikt. Framför allt så uppskattar jag alla de samtal jag haft med er medlemmar. Många av er har kommit fram till mig och pratat om klubben, haft idéer om förändringar, eller bara velat dela med sig av sin positiva syn på klubben och anläggningen. Och inte bara medlemmar, utan också gäster som varit väldigt nöjda med både det bemötande de fått och vår bana.

Nästa säsong blir alltså lite annorlunda för min del. Men jag hoppas kunna lägga lika mycket tid på golfklubben som de senaste åren. Dock kommer jag att lägga den tiden på golfspel på banan, i stället för i styrelserummet.

Än en gång ett stort tack till er alla.

Hälsningar,

Kjell Gransvik