Information efter banvårdsdagen

Banvårdsdagen

Tack alla ni 110 stycken som hjälpte till att vårstäda banan i lördags. Det började i strålande solsken men tyvärr kom regnet lite tidigare är beställt. Regnet till trots gjorde ni ett kanonjobb. Kommer det lite värme så tror jag att vi kommer ha en riktigt fin banan om ett par veckor.

Gerry Georgsson fick efter städningen äran att slå årets första slag in mot de ordinarie greenerna. Det blev ett välriktat slag något kort om flaggan. Gerrys spelkamrater Sergy och Gunnar slogs sig till samma ställe. Var det en slump eller var det taktik? Med tanke på vilken rutin dessa herrar sitter inne med så tror jag på det sistnämnda.

Vi hade en dragning i vårt lotteri. Innehavare av följande lottnummer kan hämta sina priser i shopen:

2 lunchbiljetter Serie m, lottnummer 74

1 Växjö golfklubb keps Serie m, lottnummer 73