Golfens dag 26/5

Vi på Växjö GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Växjö med omnejd att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10:00-14:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Hej!

På lördag 26 maj anordnar vi Golfens Dag på Växjö GK!

Ta gärna med någon kompis som vill prova på golf!

Program under dagen:

Övningsområdet:

• Våra PGA Professionals Lars och Fredrik instruerar på rangen och övningsområdet kl 10-12. Klubbor finns at låna men vi rekommenderar att du som medlem kan bistå med klubbor
  • Fritt spel på Djungelbanan för de yngsta med golfklubba och innebandyboll.
  • Fritt spel på 9 korthål på övningsområdet.

På 18 hålsbanan:

• Fritt spel på vår 18 hålsbana för medlem + någon som vill introduceras i sporten kl 09-12.
  • Puttningstävling på green framför Herrgården där alla deltagande barn får godis från ERT Godis.
  • Aktiviteter i samarbete med Galvin Green.
  • Vår banchef, Per Nyman, visar klubbens maskinpark.

Golfshopen erbjuder 20 % rabatt på allt som är märkt med Växjö Golfklubb under dagen, se nedan:

• Piké i olika färger.
  • Handdukar i olika färger.
  • Bollar
  • Greenlagare
  • Paraplyer

Araby Wärdshus är öppet kl 09-18.

Mer information om Golfens dag finner du på klubbens hemsida. Varmt välkomna!

Bästa Golfhälsningar

Personal och styrelse