Växjö GKs elitungdomar till Sverigefinal

Växjö GK till Sverigefinal

Under söndagen spelades Junior SM regionkval i Tranås med Växjö GKs ungdomar. De spelade så bra att de gick till Sverigefinal.

Avgörandet var spännande med särspel. Där Växjö vann på hål 2 genom Molly och Elias i en foursome.
Vägen till final gick via vinst över Kalmar GK, förlust mot Kristianstad och oavgjort med Vasatorp och därmed särspel. Växjö Golfklubb var det enda Småländska laget som gick vidare.

Detta är en kul framgång för båda spelare, ledare, tränare och UEK. Där alla tillsammans skapat ett annat träningsupplägg.
Stort grattis till er alla!

I laget spelade fr vänster, längst fram;  Louise Ekesall, Emmie Davidsson, Molly Rålin. Bakre raden från vänster; Emil Olofsson, Elias Engstrand, Fredrik Alldén, tränare, Hampus Henriksson, Sebastian Härlin och Ludwig Henriksson.

Vid pennan.

/Lars Prick, klubbchef