Första kvinnliga klubbordföranden vald vid höstmötet

Onsdag 13/11 genomfördes höstmöte för Växjö GK på Elite Stadshotellet. 89 medlemmar fanns närvarande där mötet inleddes med en nulägesorienterin av vår klubbchef, Lars Prick, som berättade om klubbens medlemsutveckling, spelfrekvenser och framtida utmaningar.

Efter Lars Prick fick respektive ansvarig för områdena idrott, shop och bana informera om kommande säsongs verksamheter. Klubbens kommittéer tog över efter ledningsgruppen och följde temat med att berätta om verksamheterna för 2020. Vill du fördjupa dig i respektive verksamheter finns de i detalj i möteshandlingarna för mötet. Länk finner du nedan, inlogg sker med golf-id och lösenord.

Efter information från klubbledning och kommittéer påbörjades själva höstmötet. Mötet godkände styrelsens förslag till årsavgifter (oförändrade), verksamhetsplan och budget för 2020.

Marie Hedberg vald till ny ordförande för Växjö GK

Valberedningen som haft mycket jobb då fyra personer ur styrelsen lämnar sina positioner presenterade sina nya kandidater som godkändes av mötet. Till ny ordförande valdes Marie Hedberg som blir klubbens första kvinnliga ordförande. Nya namn som kommer in i styrelsen är Jan Sandberg, Johan Nordström, Eric Claesson och Anneli Lindström. Kristian Stenfeldt omvaldes för en period om två år och Ylva Z Skännertigh innehar fortsatt mandat.

Ylva Z Skännestigh tackar Kalle Jansson, Esbjörn Fritzell och Kjell Gransvik för deras insatser i styrelsen.

Kjell Gransvik, Esbjörn Fritzell, Annika Löwenadler och Kalle Jansson lämnar sin positioner i styrelsen och vi tackar er för era insatser för klubben genom åren.

Mötet avslutades med kaffe och fika.

Inom kort kommer mötesprotokoll att publiceras och skickas ut till klubbens medlemmar. Marie Hedberg kommer även få möjlighet att presentera sig närmare genom ett ordförande brev som kommer under december.

Stort tack till alla som kom på mötet och vi ser med spänning fram emot en ny golfsäsong!