Matchspelsstege

Nytt för 2018 är att vi planerar att genomföra en matchspelsstege som sträcker sig över hela säsongen.

Vi vill skapa en tävling på Växjö GK som skapar gemenskap och möjligheten att träffa nya ansikten inom klubben. Alla kan verkligen vara med i matchspelsstegen, ung som gammal och det spelar ingen roll hur erfaren eller hur duktig du är som golfare. Tack vare ditt hcp kommer matcherna att spelas från rättvisa förhållanden.

Tävlingsinformation

Max antal deltagare: 32 personer.

Omgångar: 5 st under perioden 1/5-15/10

Spelform: Matchspel med hcp

Anmälningstiden går ut: 29/4

Anmälan görs till: fredrik.allden@vaxjogk.com . Mailet ska märkas med ämnesraden
Anmälan matchspelsstege.

Anmälningsavgift: 200 kr/deltagare

Prisbord: Placering 1-4. Bra prisbord kan förväntas!

Nya datum då matcherna ska vara avklarade.

Omg 1 Sextondel 15/5- 15/6

Omg 2 Åttondel 16/6-15/7

Omg 3 Kvart 16/7-15/8

Omg 4 Semi 16/8-15/9

Omg 5 Final och bronsplats 16/9-15/10

Obs! Matcherna ska vara spelade och inrapporterade till Fredrik senast ovanstående datum för respektive omgång. Annars får matchen WO och matchspelsansvarig (Fredrik) lottar vem som vinner matchen.

Tävlingsregler

Valfri tee gäller och mellanskillnad av spel-hcp. Ex spelare 1 får 3 slag på slopen. Spelare 2 får 15 slag på slopen. 15-3=12. Spelare 2 har extra slag på hålen med index 1-12.

Ev särspel genomförs på hål 17 och 18 i mån av plats. Matchstegen har inget företräde på banan.

Matcherna bokas in av spelarna själva efter överenskommelse. Matchstegen har ingen förtur på tiderna på VGK och kan inte reservera eller utesluta andra från att fylla upp bollen till en 4-boll.

Anmälningsavgift: 200 kr/deltagare. Betalas i shopen innan första omgången spelas. Lista kommer att finnas i shopen så man bockar av sig.

Prisbord: Placering 1-4. Bra prisbord kan förväntas!

Frågor och funderingar hänvisas till Fredrik via mail eller telefon.

fredrik.allden@vaxjogk.com alt 0703-27 04 16