Vinteraktiviteter 2021/2022

Att träffa golfkompisarna även under vintern har visat sig vara uppskattat av många. Under lättsamma former spelar vi bridge, boule eller padeltennis och har trevligt tillsammans.

Bridge

Hej Bridgespelande golfare!

Äntligen kan vi återuppta vårt bridgespelande öga mot öga!
Vi startar höstens bridge tisdagen den 19 oktober, kl 13:00 och planerar därefter fortsätta kommande tisdagar under vintersäsongen.
Vi håller till på andra våningen i Växjö GK:s klubbhus.

I höst kommer vi att ha ett jourspelarsystem – var och en av oss får någon gång vara beredd på att vara jourspelare för att jämna ut ett eventuellt udda antal.

För att delta gör du en föranmälan via GIT – precis som du anmäler dig till Oldboys Måndagsgolf. Din föranmälan ska göras senast måndagen kl 18:00, före tisdagens bridgespel.

Varmt välkomna till vår Oldboysbridge!

Roland Apelgren, Per Sassner och Jerker Thagesson

Roland Apelgren, Bridgesamordnare, roland.apelgren@bridgeline.se,
Jerker Thagesson, Kommunikatör, jerker.thagesson@telia.com, 0706069745
Per Sassner, Bridgesamordnare, sassnerper@gmail.com, 0704338833

Boule

Liksom tidigare år har du möjlighet att spela boule med dina vänner de flesta måndagar fram till golfsäsongstarten.

Vi spelar  med samling senast 09.00,

09.15 lottas lagen (mixade)  och 09.30 sätter spelet igång med de första två omgångarna om vardera 30 minuter eller först till 13 poäng.

Efter avbrott för fikarast fortsätter vi med ytteligare två omgångar.  sista rundan spelas till 13 poäng. Spelet pågår fram till 12-tiden och avslutas med segercermonin 12.00!

Plats:Boulehallen på Arenastaden. Första gången är 25/10 2021.

Avgiften är 55 kronor varav 5 kronor går till prispotten.

Mer information lämnas av Anders Bengtssson 0706 84 61 88 mail frans.bson@gmail.com eller Harry Bild 0470-25379

(Klot finns att låna!)

Padeltennis

PRELIMINÄR INFORMATION -

Anmälan via Mingolf. Där kommer fullständig information att finnas i tid för den planerade starten av aktiviteten i november.

Även under vintern 2021/2022 planerar vi för att  du som är medlem i Växjö GK ska erbjudas en möjlighet att spela padel på Växjö Padelcenter.
Upplägget ser ut enligt följande:

• Spel på fredagar mellan kl 10:00-11:00
  • Lån av rack och bollar
  • Dusch och ombyte. Du väljer själv om du vill
    duscha på plats.
  • Kaffe erbjuds efteråt

Allt detta för endast ca 50- 60 kr/person. Betalning sker i hallen vid ankomst.

Deltagarantal min 4- max 24 personer.
För att vi ska veta hur många banor som behöver bokas upp så måste du anmäla dig till detta. Anmälan görs via Min Golf (precis som vanlig tävling) till respektive speldag.
Anmälan går ut varje tisdag innan speldag.

Coronaanpassning
Vid sympton skall man i tid avanmäla sig och ej delta i aktiviteten. Har anmälningstiden gått ut skall du kontaka Fredrik Alldén, 0703 27 04 16 alt fredrik.allden@vaxjogk.com och informera.

På plats gäller egenansvar gällande avstånd mm.

VÄLKOMMEN att anmäla dig!

Uppdaterad 2021-10-12 10:00 generell uppdatering BjoSve