Höstresan 2019

Årets höstresa tillsammans med Damerna gick till Holms GK, utanför Halmstad, som 19 september bjöd på  för årstiden fina förhållanden. Kanske var dock greenerna svårare än de vi själva normalt spelar på och ruffen ovanligt hög.

Men vinden var måttlig och solen lyste men, trots detta, rullade bollen inte värst långt på de bitvis daggvåta fairways. Kort sagt, banan blev något svårare än vad vi först trodde. Den upplevda svårighetsgraden påverkade tydligt nettoresultaten.Men å andra sidan är det inte alla tävlingar  där alla undviker en ändring av sin HCP. Så här blev det:

Segrade i singelklassen gjorde Per Sassner, bilden, tätt följd av Claus Gross som även vann närmast hål, hål nr 15, med 4,23 m.

I lagtävlingen gick första pris till laget Gunnilla Ax, Ingrid Einvall, Claus Gross och Björn Svensson. Tvåa blev laget Birgitta Adamsson, Annica Malquist, Ulf Einvall och Per Bjerdahl. Båda lagen hade 41 p och sammanlagt SHCP avgjorde.

Övriga resultat finner du på Min Golf via länken längst ner.

Uppdaterad BjoSve 2019-09-20 13:20