Måndagsgolf

Oldboysgolf varje måndagsmorgon
Under coronatider spelar vi en anpassas variant, var god se Oldboys startsida!

Måndagsgolfen är ”basen” i vår verksamhet. Under säsongen träffas vi varje måndag senast kl. 08.30 och lottar ihop bollarna.

• Anmälan/Avanmälan görs via "Min Golf" senast kl 07.30 speldagen.
  • Anmälan via Min Golf underlättar resultathanteringen efter tävlingen. Men det går även i år att spontananmäla sig på speldagen intill 30 minuter före gällande starttid.
  • Vi spelar handicap slaggolf över 18 hål.
  • Valfri tee. Anmälda via Min Golf anmäler ev. ändring vid inlämning av scorekort.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där respektive 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • År 2020 planerar vi att spela måndagstävlingar från den 6 april till den 12 oktober.
  • Under juli månad är det dock inga måndagstävlingar. Kanske Sommargolfen en tävling som vi arrangerar tillsammans med Damerna 6,20 och 27 juli är en god ersättning under juli. Den är öppen för alla seniorer, se vidare på Mingolf.
  • Alla, även Min Golf-anmälda,lämnar scorekort, anger Golf-ID, tee, spelhcp och betalar avgiften 40:- före 08.30
  • Kristall Cup och Diamant Cup spelas påGlasrikets GK 10 sept. Laguttagning sker genom fyra kvaltävlingar (KC/DC).
    För uttagning till platserna i laget gäller snittresultatet på de tre bästa kvalresultaten.
    Vid kvaltävlingar gäller tee 56 för oldboys 60-69 år, från 70 år tee 46. DC spelas av H80. Mer information under flikarna Kristall Cup respektive Diamant Cup.
  • KM H70 och H80 avgörs vid Måndagsgolfen 7/9 och spelas samtidigt. De som vill delta i KM gör anmälan även till KM på Min Golf.
  • Beställning, hämtning och betalning av golfbil vid Måndagsgolfen.
    Nycklar till och  en lista på de som beställt golfbil av shopen kommer att finnas i startkuren. TL lämnar ut nyckeln och tar samtidigt betalt för hela bilen. Avgiften för en bil är 150:- läggs i ett separat kuvert. Efter tävlingen återlämnas nycklarna till kansliet av TL tillsammans med kuvertet för betalningen.

Ev. ändringar i programmet görs löpande på denna sida.

Vandringspris till Gösta Edströms minne

• Varje säsong spelar vi också om vandringspriset till Gösta Edströms minne – Årets Old Boy!
    • Priset delas ut till den spelare som fått den lägsta nettosnittscoren på åtta av sina bästa måndagsronder under säsongen.

Aktuellt spelprogram för utskrift finner du på länken nedan. Detta är nu kompletterat med tävlingsledarna!

Kontaktperson för tävlingsprogram och tävlingar är Gunnar Jernelöv tel 0705 287522 alt 0470-80184
Passar inte din tid som tävlingsledare, byt med någon och meddela din partner och Gunnar Jernelöv

Uppdaterad 20200728 11:30BjoSve