Måndagsgolf

Oldboysgolf varje måndagsmorgon

Måndagsgolfen är ”basen” i vår verksamhet. Under säsongen träffas vi varje måndag senast kl. 08.30 och lottar ihop bollarna.

• Anmälan/Avanmälan görs via "Min Golf" senast kl 07.30 speldagen.
  • Anmälan via Min Golf underlättar resultathanteringen efter tävlingen. Men det går även i år att spontananmäla sig på speldagen intill 30 minuter före gällande starttid.
  • Vi spelar handicap slaggolf över 18 hål med Kanonstart under april, maj, september och oktober och i övrigt med löpande start.
  • Valfri tee. Anmälda via Min Golf anmäler ev. ändring vid inlämning av scorekort.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där respektive 3- eller 4-boll utgör ett lag samt ett pris för lägsta bruttoscore från tee 56.
  • Under säsongen planerar vi att spela måndagstävlingar från början april till början oktober.
  • Under juli månad är det dock inga måndagstävlingar. Kanske Sommargolfen en tävling som vi arrangerar tillsammans med Damerna under juli är en god ersättning.  Den är öppen för alla seniorer, se vidare på Mingolf.
  • Säsongens spelprogram ser du via länken nedan eller på vår anslagstavla utanför styrelserummet på plan 2 i klubbhuset.
  • Alla, även Min Golf-anmälda,lämnar scorekort, anger Golf-ID, tee, spelhcp och betalar avgiften 40:- före 08.30. Använd gärna QR-koden!
  • Kristall Cup och Diamant Cup spelas växelvis på Växjö GK eller Glasriket i september. Laguttagning sker genom placering i Order of Merit.
    Vid kvaltävlingar gäller tee 56 för oldboys 60-69 år, från 70 år tee 46. DC spelas av H80. Mer information under flikarna Kristall Cup respektive Diamant Cup.
  • KM H70 och H80 avgörs vid Måndagsgolfen, efter den helg där övriga klasser avgjorts, och spelas samtidigt med Måndagsgolfen. De som vill delta i KM gör anmälan även till KM på Min Golf. Löpande start!
  • Beställning, hämtning och betalning av golfbil vid Måndagsgolfen.
    Nycklar till och  en lista på de som beställt golfbil av shopen kommer att finnas i startkuren. Starter lämnar ut nyckeln.  Spelaren ombesörjer att avgiften, för en bil är 150:-, erläggs till shopen. Efter tävlingen återlämnas nycklarna till kansliet av TL.

Ev. ändringar i programmet görs löpande på denna sida.

Vandringspris till Gösta Edströms minne

• Varje säsong spelar vi också om vandringspriset till Gösta Edströms minne – Årets Old Boy!
    • Priset delas ut till den spelare som fått den lägsta nettosnittscoren på åtta av sina bästa måndagsronder under säsongen.

Aktuellt spelprogram för utskrift finner du på länken nedan. Detta är nu kompletterat med starters och tävlingsledare (TL). Säsongens första utgåva av programmet publiceras i regel under februari.

Kontaktperson för tävlingsprogram och tävlingar är Gunnar Jernelöv tel 0705 287522 alt 0470-80184
Passar inte din tid som starter, byt med någon och meddela din partner och Gunnar Jernelöv

Uppdaterad 2021-10-12 09:45BjoSve