Måndagsgolf

Oldboysgolf varje måndagsmorgon

Måndagsgolfen är ”basen” i vår verksamhet. Under säsongen träffas vi varje måndag senast kl. 08.30 och lottar ihop bollarna.

• Anmälan/Avanmälan görs via "Min Golf" senast kl 07.30 speldagen.
  • Möjlighet finns också till spontananmälan senast kl 8.30 på speldagen.
  • Vi spelar handicap slaggolf över 18 hål.
  • Valfri tee. Anmälda via Min Golf anmäler ev. ändring vid inlämning av scorekort.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där respektive 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • År 2019 spelar vi måndagstävlingar från den 8 april till den 14 oktober. Under juli månad är det dock inga måndagstävlingar.
  • Alla, även Min Golf-anmälda,lämnar scorekort, anger Golf-ID, tee, spelhcp och betalar avgiften 40:- före 08.30
  • Kristall Cup och Diamant Cup spelas på Växjö GK 14 sept. Laguttagning sker genom fyra kvaltävlingar (KC/DC).
    För uttagning till platserna i laget gäller snittresultatet på de tre bästa kvalresultaten.
    Vid kvaltävlingar gäller tee 56 för oldboys 60-69 år, från 70 år tee 46. DC spelas av H80. Mer information under flikarna Kristall Cup respektive Diamant Cup.
  • KM H70 och H80 avgörs vid Måndagsgolfen 2/9 och spelas samtidigt. De som vill delta i KM gör anmälan även till KM på Min Golf.
  • Beställning, hämtning och betalning av golfbil vid Måndagsgolfen.
    Nycklar till och  en lista på de som beställt golfbil av shopen kommer att finnas i startkuren. TL lämnar ut nyckeln och tar samtidigt betalt för hela bilen. Avgiften för en bil är 150:- läggs i ett separat kuvert. Efter tävlingen återlämnas nycklarna till kansliet av TL tillsammans med kuvertet för betalningen.

Ev. ändringar i programmet görs löpande på denna sida.

Vandringspris till Gösta Edströms minne

• Varje säsong spelar vi också om vandringspriset till Gösta Edströms minne – Årets Old Boy!
    • Priset delas ut till den spelare som fått den lägsta nettosnittscoren på åtta av sina bästa måndagsronder under säsongen.

Aktuellt spelprogram för utskrift finner du på länken nedan. Detta är nu kompletterat med tävlingsledarna!

Kontaktperson för tävlingsprogram och tävlingar är Gunnar Jernelöv tel 0705 287522 alt 0470-80184
Passar inte din tid som tävlingsledare, byt med någon och meddela din partner och Gunnar Jernelöv

Uppdaterad 20190320BjoSve