Gubbaklubban 2021 RESULTAT

Årets sista Gubbaklubba spelades på vår klubb och gick ca en månad senare än under ett normalt år. Detta berodde på det mycket komprimerade spelprogrammet på grund av restriktionerna, som omöjliggjorde en normal spelplan. 

Växjö GK representerades denna gång av 36 spelare.(Vid avslutningen 2019 var vi endast 6 i Lagan.) De kämpade väl och vi kan glädjas åt flera goda placeringar i singelspelet. Tävlingsmässigt hade vi dock svårt att försvara oss på vår hemmabana. Vi får väl fundera på vad det kan bero på inför kommande säsong. Åt Älmhults slutseger i lagkampen om "Klubban" kunde varken vi elller övriga lag göra något. Resultaten finner du nedan i filerna nedan.

Det går inte att lämna årets Gubbaklubba utan att nämna något om vädret. Dagen började i solsken vilket allt efter hand övergick i tidvist duggregn och senare  i mer eller mindre ösregn och blåst. Banan var i , efter väderförhållandena, i utmärkt skick och inte alls så vattensjuk, som greenkeeper Per Nyman meddelade vid samlingen, kommenterade segraren i A-klassen Älmults Roland Bengtsson i sitt tacktal. 

Trots vädret kan vi dock konstatera att vi fick till en uppskattad avslutning.

 

BjoSve 2021-10-01 13:15