Gubbaklubban

Gubbaklubban – fem torsdagar i Kronoberg

Gubbaklubban är en tävling för herrar 55+ mellan deltagande fem klubbar inom Kronoberg. En spelomgång per år på respektive bana.

• Tävlingen är populär och har från och med 2018 ett startfält på max 128 deltagare. Vi tillämpar kanonstart.
  • Spelformen är handicap slaggolf över 18 hål singel.
  • Vi spelar i tre klasser A, B och C där GIT delar lika antal per klass.
  • Prisutdelning sker i samband med respektive tävling. Max 6 hcp-priser per klass.
  • Anmälan göras via Min golf tidigast 30 dagar före speldag. Principen ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsmöjlighet 12:00 måndagen före speldagen.
  • OBS! Alla ska välja tee i anmälan oavsett ålder. Två tee, motsvarande röd eller gul tee på resp klubb.
  • Lagtävling. Gubbaklubban är också en lagtävling mellan de fem klubbarna. De sju bästa nettoscorerna oavsett klass i varje tävling summeras. Bästa klubb förvaltar vandringspriset - en hickoryklubba.
Datum Aktivitet Spelplats

Ansvarig VGK