Gubbaklubban

Gubbaklubban – fem torsdagar i Kronoberg

Lagan 14 maj (anmälan fr 14 april)

Alvesta 11 juni (anmälan fr 11 maj)

Växjö 25 juni (anmälan fr 25 maj)

Glasriket 6 augusti (anmälan fr 6 juli)

Älmhult 27 augusti (anmälan fr 27 juli)

Tävlingen är öppen för herrar 60+ i dessa klubbar, Exakt hcp 0-36,0

Spelform: Slaggolf över 18 hål singel. Klass A, B och C. GIT delar lika antal per klass.
Lagtävling: Laget består av 7 spelare. Summan från de bästa i varje klubb oavsett klass.

Anmälan: Anmälan ca 30 dagar före tävlingen (se ovan datum), senast kl. 12.00 måndagen före tävlingsdagen.
Anmälan skall ske på GIT. Max 128 deltagare. Efter 128 blir det kö i anmälningsordning.

OBS i anmälan: Alla skall välja tee i anmälan oavsett ålder. Varje klubb väljer 2 st passande tee.
OBS! Kontrollera noga att du anmält dej på ”rätt” tee.
Är din ”moderklubb” annan än ovan, ange detta. Är du sekretess får du inte deltaga.

Starttider m m: Publiceras på GIT.
Startavgiften: är 50 kr och greenfee för utifrån kommande spelare är 200 kr. Vi är tacksamma för jämna pengar. Betalning med kort sker i kansliet på arrangerande klubb. Också Swish är möjligt som betalningsmedel. Spelare, som anmält sig till tävlingen, och ej kommer utan giltigt förfall eller återbud debiteras avgiften.

Golfbil: Är du i behov av golfbil måste du kontakta resp. kansli och beställa. Antalet golfbilar är ju begränsat, så var i så fall ute i god tid.

Kanonstart: Kl. 9:30. Information och utmarsch till respektive hål en halv timme före start. Därför bör du hämta ditt scorekort i god tid före denna tidpunkt.

Prisutdelning: Sker omedelbart efter tävlingen. Max 6 priser i varje klass. Priserna kan variera i antal p g a hur många deltagare det är i tävlingen. Priserna utgörs av presentkort.

Resultaten: Kommer att finnas på GIT, och på plats i klubbhuset.
Frågor: Ställs till respektive klubbs herrsenior/oldboyskommitté.

Bollar, scorekort: Bollar måste vara personligt märkta. OBS Rätt ifyllning av scorekort.

Välkomna till härliga golfdagar 2020 hälsar

Åke Johansson(AGK), Bo Hansen(GGK), Bill Ögren(LGK),
Palle Olsson(VGK), Tomas Larsson(ÄGK)

RESULTATEN presenteras under fliken Resultat från Gubbaklubban