Gubbaklubban

Gubbaklubban 2022 – FYRA torsdagar i Kronoberg fem lag

Växjö 12 maj (anmälan fr 12 april)

Alvesta 16 juni (anmälan fr 9 maj)

Älmhult 11 augusti (anmälan fr 11 juli)

Glasriket 1 september(anmälan fr 1 augusti)

Spelform: Slaggolf över 18 hål singel. Klass A, B och C. GIT delar lika antal per klass.

Lagtävling: Laget består av 7 spelare. Summan från de bästa i varje klubb oavsett klass.

Anmälan:Anmälan ca 30 dagar före tävlingen (se ovan datum), senast kl. 12.00 måndagen före tävlingsdagen. Anmälan skall ske på GIT. Max 128 deltagare. Efter 128 blir det kö i anmälningsordning. OBS i anmälan: Alla skall välja tee i anmälan oavsett ålder. Varje klubb väljer 2 st passande tee. OBS! Kontrollera noga att du anmält dig på ”rätt” tee. Är din ”moderklubb” annan än ovan, ange detta. Är du sekretess får du inte deltaga.

Starttider m m: Publiceras på GIT (Min Golf) Startavgiften: är 50 kr och greenfee för utifrån kommande spelare är 200 kr. Ingen kontant betalning. Betalning med Swish eller kort. Spelare, som anmält sig till tävlingen, och ej kommer utan giltigt förfall eller återbud debiteras avgiften.

Golfbil: Är du i behov av golfbil måste du kontakta resp. kansli och beställa. Antalet golfbilar är ju begränsat, så var i så fall ute i god tid.

Kanonstart: Kl.09.30. Kom gärna minst en halv timme före start. Därför bör du hämta ditt scorekort i god tid före denna tidpunkt.

Prisutdelning: Efter tävlingen. Max 6 priser i varje klass. Priserna kan variera i antal p g a hur många deltagare det är i tävlingen. Priserna utgörs av presentkort.

Resultaten: Kommer att finnas på GIT tävling (Din Golf). Lagresultat via mail.

Frågor: Ställs till respektive klubbs herrsenior- eller oldboyskommitté.

Bollar, scorekort: Bollar måste vara personligt märkta.

Välkomna till härliga golfdagar 2022 hälsar

Åke Johansson (AGK), Bo Hansen (GGK), Bill Ögren (LGK),

Bengt Grahn (VGK), Tomas Larsson (ÄGK)

RESULTATEN presenteras under fliken Resultat från Gubbaklubban