Gubbaklubban

Gubbaklubban – fem torsdagar i Kronoberg

Gubbaklubban är en tävling för herrar 55+ mellan deltagande fem klubbar inom Kronoberg. En spelomgång per år på respektive bana.

• Tävlingen är populär och har från och med 2018 ett startfält på max 128 deltagare. Vi tillämpar kanonstart.
  • Spelformen är handicap slaggolf över 18 hål singel.
  • Vi spelar i tre klasser A, B och C där GIT delar lika antal per klass.
  • Prisutdelning sker i samband med respektive tävling. Max 6 hcp-priser per klass.
  • Anmälan göras via Min golf tidigast 30 dagar före speldag. Principen ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsmöjlighet 12:00 måndagen före speldagen.
  • OBS! Alla ska välja tee i anmälan oavsett ålder. Två tee, motsvarande röd eller gul tee på resp klubb.
  • Lagtävling. Gubbaklubban är också en lagtävling mellan de fem klubbarna. De sju bästa nettoscorerna oavsett klass i varje tävling summeras. Bästa klubb förvaltar vandringspriset - en hickoryklubba.
  • Startavgiften är 50 kr och greenfee för utifrån kommande spelare är 200 kr. Vi är tacksamma för jämna pengar. Betalning med kort sker i kansliet på arrangerande klubb. Också Swish är möjligt som betalningsmedel. Spelare, som anmält sig till tävlingen, och ej kommer utan giltigt förfall eller återbud debiteras avgiften.
Datum Aktivitet Spelplats

Ansvarig VGK