Matchspel

Oldboys matchspel 2017 - NU ÄR LOTTNINGEN KLAR!

Välkomna att deltaga i vår matchspelstege 2017. Trivsam spelform där två personer spelar mot varandra och där kampen och chanstagningarna om varje hål blir som en minitävling. Man spelar om varje hål och ett hål kan vinnas, delas eller förloras. Det gäller att spela hålet på färre antal slag än motspelaren. Matchen är avgjord när någon leder med fler vunna hål än vad det återstår att spela. Vår matchspelsstege spelas med handicap. I en handicapmatch erhåller spelaren med den högre spelhandicapen hela skillnaden mellan de båda spelarnas spelhandicap. De erhållna slagen fördelas på hålen efter stigande hcp-index.

Deltagare: medlem i Växjö GK, tävlingshandicap och H55+. Gemensam klass. Deltagarna rankas före lottning.

Anmälan före 11 april på vår anslagstavla. Kostnad 50 kr per deltagare.

Avgiften skall finnas på kommitténs konto hos Länsförsäkringar Bank bankkonto 9024 3276 577 senast före första match annars förloras denna oavsett matchresultat.

Vinnaren får välja mellan lunchkuponghäfte eller presentkort i shopen (värde 1000 kr). Övriga priser beroende av antal deltagare.

Förlorarna i omgång 1 får en extra chans att gå vidare. Det kommer att krävas 5 – 6 spelomgångar . För att få flyt i tävlingen krävs att matcherna spelas inom rätt tidsintervall, annars lottas matchen. Extralånga perioder ges under semestertid.

Ansvarig att se till att komma överens om match och beställa tid är den i paret som står överst på stegen. Man kan spela sin match på valfri bana i Sverige. Om båda spelarna spelat banan tidigare på dagen (ex måndagsgolfen) får man ändå spela sin match.

Återbud till överenskommen tid kan bara ges pga allvarlig händelse ex sjukdom (således ej om vädret är dåligt eller man fått något annat för sig som man hellre vill göra). Annars måste man skänka matchen.

Lottningen är nu klar. 16 oldboys kommer att kämpa om att bli Årets Matchvinnare!

Matchstegen finns för utskrift nedan.

Uppdaterad 2017-04-12 BjoSve