Måndagsgolf

Oldboysgolf varje måndagsmorgon

Måndagsgolfen är ”basen” i vår verksamhet. Under säsongen träffas vi varje måndag senast kl. 08.30 och lottar ihop bollarna.

• Anmälan/Avanmälan görs via "Min Golf" senast kl 07.30 speldagen.
  • Möjlighet finns också till spontananmälan senast kl 8.30 på speldagen.
  • Vi spelar handicap slaggolf över 18 hål.
  • Valfri tee. Anmälda via Min Golf anmäler ev. ändring vid inlämning av scorekort.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där respektive 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • År 2017 spelar vi måndagstävlingar från den 10 april till den 16 oktober. Under juli månad är det dock inga måndagstävlingar.
  • Alla, även Min Golf-anmälda,lämnar scorekort, anger Golf-ID, tee, spelhcp och betalar avgift före 08.30
  • Kristall Cup och Diamant Cup spelas på Växjö GK 14 sept. Laguttagning sker genom fyra kvaltävlingar (KC/DC).
    För uttagning till platserna i laget gäller snittresultatet på de tre bästa kvalresultaten.
    Vid kvaltävlingar gäller tee 56 för oldboys 60-69 år, från 70 år tee 46. DC spelas av H80. Mer information under flikarna Kristall Cup respektive Diamant Cup.

Ev. ändringar i programmet görs löpande på denna sida.

Vandringspris till Gösta Edströms minne

• Varje säsong spelar vi också om vandringspriset till Gösta Edströms minne – Årets Old Boy!
    • Priset delas ut till den spelare som fått den lägsta nettosnittscoren på åtta av sina bästa måndagsronder under säsongen.

Aktuellt spelprogram och tävlingsledare finner du via länken nedan.

Kontaktperson för tävlingsprogram och tävlingar är Gunnar Jernelöv tel 0705 287522 alt 0470-80184
Passar inte din tid som tävlingsledare, byt med någon och meddela din partner och Gunnar Jernelöv

Tävlingsprogrammet finns längst ner på sidan för utskrift

Uppdaterad 20170701 BjoSve