Tävlingsresultat - Måndagsgolf

Vädret växlar snabbt i augusti

Måndagsgolfens resultat finns nu på klubbens hemsida. När du fått ditt mail om HCP-justering är alla resultat från dagens tävling inlagda och det är dags att kolla.Resultaten från singelspelet hittar ni numera på klubbens hemsida under rubriken spelade tävlingar.

Använd länken här http://www.vaxjogk.se/se/tavlingar/arets-spelade-tavlingar

och välj fliken spelade tävlingar!

Tävlingsledningen uppdaterar endast lagtävlingen och bilden då och då. Längst ner några från 2019-10-07.

Tävlingsledningen är tacksam för att du föranmäler dig via Min Golf. Det sparar mycket arbete när alla resultat läggs in i GIT.

Lagtävlingen.  De tre bästa bollarna presenteras fortsättningsvis endast i filen längst ner på sidan. Den uppdateras snarast efter varje måndagsgolf.

Det tätnar i toppen för "Bäste lagmedlem"

Gunnars  sammanställning över säsongens Måndagsgolf fram till och med 2019-09-30 och vinnare blev????? Meddelas på HÖSTMÖTET 2019-10-14.

Dagordning för Höstmötet hittar längre ned på sidan.

Uppdaterad 2019-10-10 16:25 BjoSve