Tävlingsresultat - Måndagsgolf

Väntan i det vackra vädret

Måndagsgolfens resultat finns nu på Min Golf. När du fått ditt mail om HCP-justering är alla resultat från dagens tävling inlagda och det är dags att kolla.

Kanonväder idag igen 21/5. Det lockade 69 oldboys att delta i dagens Måndagsgolf.  Goda resultat och segrade gjorde Every Carlsson på 67 slag netto och visade därmed att gammal är äldst! Han följdes av Paul Kraska på 68 som även trean Jan-Olof Crus hade. SHCP skiljde dem åt.

Tävlingsledningen är tacksam för att du föranmäler dig via Min Golf. Det sparar mycket arbete när alla resultat läggs in i GIT. Inloggning till Min Golf

Högerklicka och välj Öppna i nytt fönster

Lagtävlingen. De tre bästa bollarna framgår av totalsammanställningen som finns längst ner på sidan

i  en pdf-fil med samtliga vinnarlag t.o.m. senaste omgången att placeras. Vem blir säsongens bäste lagmedlem?

ORDER OF MERIT. Snittscoren efter de bästa 8 ronderna hittar ni också på Min Golf. På sidan med resultaten för dagens tävling finns till höger en flik att öppna.

Protokollet från Vårmötet finns anslaget på vår anslagstavla på andra våningen i klubbhuset. Där finner du även tävlingsprogrammet.

Uppdaterad 15:45 2018-05-22 BjoSve