Tävlingsresultat - Måndagsgolf

Vädret växlar snabbt i augusti

Måndagsgolfens resultat finns nu på klubbens hemsida. När du fått ditt mail om HCP-justering är alla resultat från dagens tävling inlagda och det är dags att kolla.Resultaten från singelspelet hittar ni numera på klubbens hemsida under rubriken spelade tävlingar.

Använd länken här

Måndagsgolf resultat

sök under "Spelade"

Om du inte kan vänta till dess att resultatet lagts upp av klubben kan du även se det genom att logga in på MinGolf efter att du loggat in och sökt aktuell tävling.

Tävlingsledningen uppdaterar endast lagtävlingen och bilden då och då.

Tävlingsledningen är tacksam för att du föranmäler dig via Min Golf. Det sparar mycket arbete när alla resultat läggs in i GIT.

Lagtävlingen.  2021 lagtävling. Endast ett lag utses eftervarje omgång och redovisas tillsammans med de bästa singelresultaten i mailet från tävlingsledningen.

Uppdaterad 2021-06-15 08:45BjoSve