Tävlingsresultat - Måndagsgolf

64 Oldboys hade mött upp till den avslutande partävlingen

Resultatet från partävlingen vid Höstavslutningen finns nu på Min Golf. Denna gång ingen HCP-justering då partävling inte är HCP-grundande.

Resultatet skiljer sig något från det som redovisades vid det efterföljande Höstmötet. Tävlingsledningen ber om överseende och lovar bättring och kompensation för de drabbade.

Vi var alltså 64 som samlades denna varma höstdag för en partävling i greensome. Segrade gjorde paret Åke Edwardsson/Roland Söderberg på utmärkta 70 slag netto.  Alla övriga resultat ser ni alltså på Min Golf

Inloggning till Min Golf

Högerklicka och välj Öppna i nytt fönster

Pristagare vid Höstmöte 2017

Kennet Vendt tilldelas Årets Old Boy, priset till Gösta Edströms minne

som efter 15 omgångar hade ett snittscore på 71,9. Roy Petersson blev tvåa på 72,4 och Sten-Åke Vindehall på 73,0

ORDER OF MERIT har legat till grund för att utse. Snittscoren efter de bästa 8 ronderna hittar ni också på Min Golf. På sidan där alla dina tävlingsesultat finns, ser du hela listan om du söker på den Måndagsgolf du senast deltog i.

Årets flitpris går till Alf Lingedahl

som deltagit i 20 måndagsaktiviteter varav 3 utgjordes av seriespel.

Matchvinnare blev Paul Kraska

som i finalen besegrade Jan Svensson. Totalt deltog 16 spelare.

Årets Lagmedlem:

De mest frekventa namnen

7 vinster

Åke Magnusson

Gunnar Jernelöv

6 vinster

Kennet  Vendt

Gerry  Georgsson

Åke Edvardsson

5 vinster

Every Carlsson

Leif Orth

Roland Jaldeborn

Åke och Gunnar hamnar på samma 16 poäng. (3 p för 1:a plats,  2 för 2:a samt 1 för 3:e) då man försöker finna en vinnare med poäng för lagplacering.

Åke har dock mött hårdare motstånd, fler spelare, 370 mot 343.

Åke Magnusson är Årets Lagmedlem.

En slutredovisning med ytterligare statistik finner du i filen längst ner på sidan.

Protokollet från Höstmötet kommer att anslås på vår anslagstavla på andra våningen i klubbhuset senast 25/10 2017. Det kommer även att finnas under protokoll på vår webbsida.

Uppdaterat 2017-10-17 11:30  BjoSve