Tävlingsresultat - Måndagsgolf

En glad boll efter slutfört arbete sista omgången före sommaruppehållet

Måndagsgolfens resultat finns nu på Min Golf. När du fått ditt mail om HCP-justering är alla resultat från dagens tävling inlagda och det är dags att kolla.

Så vardet då sista omgången före sommmaruppehållet. 62 oldboys hade lockats att delta i dagens Måndagsgolf.  Goda resultat och segrade gjorde Kurt Petersonpå utmärkta 66 slag netto.  Han följdes av tvåan Bertil Sigvardsson på 67 och trean Lennart Sjöberg på 72 och med lägreSHCP än övriga på 70. 9 spelare hade 72 slag eller lägre den här gången! NÄSTA MÅNDAGSGOLF 6/8, men glöm inte Gubbaklubban i Älmhult eller klubbens tävlingsvecka V29! Vi ses väl?

Tävlingsledningen är tacksam för att du föranmäler dig via Min Golf. Det sparar mycket arbete när alla resultat läggs in i GIT. Inloggning till Min Golf

Högerklicka och välj Öppna i nytt fönster

Lagtävlingen.  De tre bästa bollarna var:

1:a pris

G Georgsson

Leif Fransson

Bertil Petersson

Merold Nillsson

2:a pris

Åke Magnusson

Magnus Nilsson

Mats Gejnevall

Åke Svegland

3:e pris

Björn Nilsson

Björn Svensson

Hans Sjödahl

Bertil Sigvardsson

I  en pdf-fil med samtliga vinnarlag t.o.m. senaste omgången att placeras. Vem blir säsongens bäste lagmedlem?

ORDER OF MERIT. Snittscoren efter de bästa 8 ronderna hittar ni också på Min Golf. På sidan med resultaten för dagens tävling finns till höger en flik att öppna.

Protokollet från Vårmötet finns anslaget på vår anslagstavla på andra våningen i klubbhuset. Där finner du även tävlingsprogrammet.

NÄRMAST hål: Mats Gejnevall kom närmast hål på 14. Endast 35 cm från hål gav välförtjänt bollpaket.

Uppdaterad 17:05 2018-06-18 BjoSve