Oldboys

Oldboysverksamheten – till glädje för alla Herrar 55+!

Du som är 55 år eller äldre är välkommen att delta i oldboyskommitténs verksamhet. Idag är vi ca 400 herrar inom klubben i denna åldersgrupp. Vi är en mycket aktiv del av klubben. Vi anordnar tävlingar, utflykter, motionerar och har trevligt tillsammans i stort sett varje vecka under säsongen. Dessutom har vi givande utbyte med oldboys inom klubbarna i Kronobergs län.

Sektionen utgör en väsentlig del av den idrottsliga verksamheten inom klubben och deltar med flera lag från oldboyssidan (H60, H70 och H80) i seriespelet med andra klubbar i Småland.

Många oldboys inom klubben deltar också i olika tävlingar på riksnivå. Du finner resultaten via länken Smålandsserien 2019.

Säsongen 2020 var tänkt att starta med Vårmötet måndag 30 mars 2020 och en tänkt spelstart 6 april 2020 under förutsättning att vi har en spelbar bana.

SOM MEDDELATS PER MEJL ÄR VI TVUGNA ATT STÄLLA IN VÅRMÖTET OCH SPELET 6 APRIL PÅ GRUND AV COVID-19 PANDEMIN.Vi återkommer så snart vi vet när vi kan börja Måndagsgolfen.

Höstmötets protokoll finner du under länken mötesprotokoll.  Nytt tävlingsprogram (kommer feb/mars 2020) finns även anslaget på vår tavla på andra våningen i klubbhuset.

Våra medlemmar ser även som sin uppgift att på olika sätt stötta golfklubben genom ideella insatser. Det kan ske genom att vara funktionär vid tävlingar, golfvärd eller att utföra diverse arbeten på banan, byggnaderna mm. Kontakta gärna någon i kommittén för ytterligare information.

Betalningar till kommittén gör du enklast genom en överföring till bankkontot på Länsförsäkringar Bank 9024 3276 577. Ange ditt namn i meddelandefältet till mottagaren. En del banker vill ha ett - streck mellan clearingnummer och kontonummer. Prova med det om sifferraden enligt ovan inte fungerar.

Välkommen att trivas bland oss likasinnade golfare!
Kontakta någon i vår kommitté om du har några frågor!

Under vinterhalvåret pågår bridge, boule och padeltennis. Mer om detta hittar du via länken  Vinteraktiviteter-2019-2020

2020-03-24 uppdaterat efter höstmöte och länk till vinteraktiviteter samt Coronavirus BjoSve