Oldboys

Oldboysverksamheten – till glädje för alla Herrar 55+!

Du som är 55 år eller äldre är välkommen att delta i oldboyskommitténs verksamhet. Idag är vi ca 400 herrar inom klubben i denna åldersgrupp. Vi är en mycket aktiv del av klubben. Vi anordnar tävlingar, utflykter, motionerar och har trevligt tillsammans i stort sett varje vecka under säsongen. Dessutom har vi givande utbyte med oldboys inom klubbarna i Kronobergs län.

Sektionen utgör en väsentlig del av den idrottsliga verksamheten inom klubben och deltar med flera lag från oldboyssidan (H60, H70 och H80) i seriespelet med andra klubbar i Småland.

Många oldboys inom klubben deltar också i olika tävlingar på riksnivå.

Säsongen 2020 var tänkt att starta med Vårmötet måndag 30 mars 2020 och med en tänkt spelstart 6 april 2020 under förutsättning att vi hade en spelbar bana. Sedan kom Corona och ställde allt på huvud. Tills nu...

MÅNDAGSGOLFEN ÅTERSTARTAR i en coronaanpassad variant!

Från och med måndagen den 3:e augusti 2020 börjar vi åter att spela Måndagsgolf. Vi anpassar dock spelformen till coronatiderna.

• Du anmäler dig via MinGolf och anger tee, och om du önskar tidig eller sen start samt behov av golfbil senast kl. 18:00 lördagen före speldagen.
  • Startlistan publiceras senast 18:00 på söndagen. Löpande start med 10 minuter mellan bollarna från 8:00 och för tillfället 12:00 dvs. max 96 deltagare. Vi spelar i två klasser Damer och Oldboys.
  • Avgiften 40:- betalas via Swish när du hämtar ditt scorekort i startkuren vid ettans tee. Är du först i bollen får du även ett lagkort.
  • Växjö GKs Swishnummer är 123 272 92 83 som du kan lägga in som favorit. Du som inte har tillgång till Swish: Ta med dig 40:- lämna till någon som är villig att Swisha beloppet åt dig.
  • Scorekortet för du själv och kontrolläser före inlämnandet efter ronden med din markör. Det räcker att endast du signerar kortet. Vi kommer inte använda OnTag under denna säsong.
  • Lagkortet förs av någon i bollen. Bollmedlemmarnas namn skrivs in. Högsta poäng på varje hål antecknas och av vem samt inlämnas tillsammans med bollens alla kort.
  • Liksom i tidigare Måndagsgolf går 30:- av avgiften åter till priser, 20 till singelpriser och 10 till lagpris. Det kommer dock endast att delas ut 1 lagpris per omgång. Singelpriser utdelas enligt den fördelningsnyckel vi använder i normala tider.
  • Priserna består av presentkort i vår golfshop som hämtas för augustiomgångarna efter första Måndagsgolf i september.

Vi hoppas du tycker att detta är ett bra sätt att komma ut för att spela golf under nästan normala förhållanden.

ANMÄL DIG NU, alla tävlingarna för augusti är möjliga att anmäla sig till!

Höstmötets protokoll finner du under länken mötesprotokoll.  Nytt tävlingsprogram (kommer feb/mars 2020) finns även anslaget på vår tavla på andra våningen i klubbhuset. OBS vi spelar även 24/8

Våra medlemmar ser även som sin uppgift att på olika sätt stötta golfklubben genom ideella insatser. Det kan ske genom att vara funktionär vid tävlingar, golfvärd eller att utföra diverse arbeten på banan, byggnaderna mm. Kontakta gärna någon i kommittén för ytterligare information.

Betalningar till kommittén gör du enklast genom en överföring till bankkontot på Länsförsäkringar Bank 9024 3276 577. Ange ditt namn i meddelandefältet till mottagaren. En del banker vill ha ett - streck mellan clearingnummer och kontonummer. Prova med det om sifferraden enligt ovan inte fungerar.

Välkommen att trivas bland oss likasinnade golfare!
Kontakta någon i vår kommitté om du har några frågor!

Under vinterhalvåret pågår bridge, boule och padeltennis. Mer om detta hittar du via länken  Vinteraktiviteter-2019-2020

Vi hoppas att även ha vinteraktiviteter 2020-2021

2020-07-28 efter beslut om återstart av Måndagsgolf BjoSve