Vardagsträning - 6-9 år

Alla barn som är mellan 6-9 år erbjuds en vardagsträning i veckan samt ett träningspass på lördagsförmiddagen under perioden maj-september. Under juli genomförs vardagsträningen på dagtid istället för eftermiddags-/kvällstid, mer information finner du längre ner under rubriken Sommarträning.

Träningen utgår från Svenska Golfförbundets material, Golfäventyret, för att enkelt kunna följa varje barns utveckling och behov. Träningen leds av utbildade golfledare och assisteras av föräldrar till barn i träningsgruppen. Alla föräldrar blir tilldelade en eller fler träningsdagar att närvara på. Syftet är att bistå och assistera golfledaren med att ex samla ihop eller sätta ut material samt agera vuxen på plats.

Kallelse till träningen skickas ut genom laget.se.

Period

Träning/ vecka (vardag+ lördag)

Längd på träning

Antal veckor

Maj-september

1+1

xxx

Läger

Upptakt/ avslutning

Tävling

Lagkänsla

Förmåner

Påsklovsläger +
Teen cup läger alt Golfäventyretläger

Ja/ja

Ja. På klubbens olika banor. 30-bana, 50-bana och 100-bana

xxx

Rangekort laddat med 200 kr

Kostnad: Nytt för 2021, träningsavgiften för alla födda 2009 och senare är 200 kr.

* Lägeraktiviteter sker utöver vardagsträningarna. Läs mer om klubbens lägeraktiviteter under fliken Läger Växjö GK 2021.