Veckoträning

Juniorträning 2019

Under v 17 och 18 startar vi igång våra juniorträningar. Träningarna pågår fram till v 24 och återupptas igen v 33.

Kontakta oss om ditt barn vill börja spela golf på Växjö GK.

Veckoträning: Barn som varit med i verksamheten sedan tidigare eller meddelat intresse har blivit tilldelade en träningsdag. Vill ditt barn träna med oss är ni välkomna att kontakta oss. Klicka på länken för att göra en intresseanmälan så återkommer vi så snart vi kan!

Länk: Intresseanmälan för juniorträning.

Extra veckoträning: Nytt för 2019 är att vi erbjuder möjligheten till ett extra träningspass på torsdagar för de som är 10+ år. Detta är ett kompletterande träningspass till barnets första träningsdag i veckan. Träningstiden kommer att vara 1 timme mellan kl 16.30-18.30. Beroende på utfallet av hur många som anmäler intresse för extra träningen samt åldersfördelning kan vi inte spika träningstid/ grupp just nu. Vi kommer göra indelning när vi vet hur många som är intresserade av den extra träningen.

Kostnad för den extra torsdagsträningen ligger på 500 kr/ sommarsäsong.

Intresseanmälan torsdagsträning - https://forms.gle/bHYhVb3nDiPDW6WK9

Kostnad:

Barn födda 2011-2013: 1050 kr (Träningsavgift 800 kr + medlemskap 250 kr)

Barn och ungdomar födda 2009 och tidigare: 1250 kr (Träningsavgift 1000 + medlemskap 250 kr)

Medlemskap ger dig möjligheten att fritt nyttja klubbens korthålsbana och övningsområde. För att ta del av den stora banan måste man ha Grönt kort och erlägga spelavgift.

Spelavgifter: Junior 13-21 år 2258 kr             Junior 6-12 år 1067 kr

Har du frågor gällande klubbens juniorverksamhet är du välkommen att höra av dig till oss på junior@vaxjogk.com