Vardagsträning - 10-21 år

Alla barn och ungdomar som är mellan 10-21 år erbjuds två vardagsträning i veckan under perioden maj-september med uppehåll under juli från ordinarie vardagsträning.
Under juli erbjuds möjlighet att delta i klubbens sommarträning som genomförs under en förmiddag i veckan, mer information finner du fliken Sommarträning.
Utöver vardagsträningen finns även möjlighet att delta i klubbens helgaktiviteter som du finner information om längre ner.

Träningen utgår från Svenska Golfförbundets material, Golfäventyret, för att enkelt kunna följa varje barn utveckling och behov. Träningen leds av klubbens PGA Professionals tillsammans med golfledare.

Period Träning/ vecka (vardag) Längd på träning Antal veckor
Maj-september 2 60 min 14 veckor
Läger  Upptakt/ avslutning Tävling Lagkänsla
Teen cup läger* Ja/ja Ja. Dacketour, sommartouren, klubbtävlingar och Teen Tour Keps och vattenflaska

Kostnad: 1500 kr

* Lägeraktiviteter sker utöver vardagsträningarna. Läs mer om klubbens lägeraktiviteter under fliken Läger Växjö GK 2020.