Söndagsspel

Att komma igång med spelet golf är otroligt viktigt för att få igång sitt intresse. Vissa har en naturlig koppling till golfen genom familj eller vänner som spelar mycket medan andra inte har denna förmån. 
Här vill vi på Växjö GK hjälpa till genom att på utvalda söndagar under säsongen erbjuda möjligheten att följa med ut och spela tillsammans med andra barn som är med i träningsverksamheten. Har man grönt kort är man välkommen att hänga med ut på den stora banan och har man ännu inte fått sitt Gröna Kort ordnas det med spel på korthålsbanan. Perfekt tillfälle att klara kravet för Grönt Kort, dvs 45 slag på korthålsbanan! 

Söndagsspelet ansvaras av föräldraledare som finns på plats och är med så att bland annat säkerheten uppfylls. 

Alla som är med i klubbens träningsverksamhet får information inför varje spelomgång via mail. Viktigt att anmälan görs till varje spelomgång så vi vet hur många barn som kommer. 

Har du frågor gällande Söndagsspelet är du välkommen att höra av dig via mail till oss! 
junior@vaxjogk.com

 

Datum för juniorspel på söndagar. 

 

4/6, 18/6, 2/7, 16/7, 6/8, 20/8, 3/9 och 17/9

 

Samling vid klubbhuset kl 15,30 (gäller alla) och första start 16.00 för de som ska ge sig ut på den stora banan. De som ska spela korthålsbanan ger sig ut direkt efter att samlingen är avklarad. 

 

För att vi ska lyckas med en aktivitet som denna där vi både har barn på den stora banan samt barn på vår korthålsbana så krävs det uppbackning och stöd av ideella. Dels för att uppfylla säkerheten och att det inte sker några olyckor osv, men även för att kunna hjälpa till och förklara regler, vett och etikett, speltempo
osv. 

Lyckas vi inte samla ihop ideella till dessa aktiviteterna kan vi i värsta fall tvingas ställa in ett speltillfälle. 

 

Inför varje omgång har jag för avsikt att höra av mig och samla in anmälningar dels vad gäller spelare men även ideella som kan ställa upp. 

 

/ Fredrik Alldén