Söndagsspel - Dacketouren

Dacketour

Dacketouren är ett samarbete mellan Växjö GK, Glasrikets GK, Alvesta GK och Älmhults GK som riktar sig till barn och ungdomar upp till 16 år och som har grönt kort och under 54 i hcp.

Syftet med Dacketouren är att vara ett insteg i tävlingsvärlden där man på ett tryggt och säkert sätt får testa på att tävla i golf. Totalt arrangeras 14 omgångar som fördelas jämt mellan klubbarna. Strävan är att dela upp deltagarna så man får spela med jämnåriga från andra golfklubbar för att vidga sin kompiskrets inom golfen. Dacketouren spelas över 9 hål och spelformen är poängbogey.

Samling sker normalt på arrangerande klubb kl 15.30 och första start sker sedan kl 16.00. Varje klubb har 8 plaster till tävlingen men om någon klubb kommer färre spelare än 8 kan en klubb komma med fler spelare än 8. Startavgiften är 20 kr per spelare och då ingår tävlingen, polletter för uppvärmning. Avgiften betalas i samband med att scorekortet delas ut.

Anmälan för detta spel görs på egen hand genom Min Golf på golf.se.
För att logga in behöver man känna till sitt golf-id och lösenord. Därefter finns tävlingarna upplagda under namnet Dacketouren. Anmälan öppnar måndag* kl 20.00 och stänger onsdag kl 23.00.

* Anmälan gäller för den veckans omgång av Dacketouren. Anmälan för nästa veckas Dacketour öpnnas veckan därpå.

Aktiviteten leds av föräldraledare från arrangerande golfklubb men alla föräldrar är varmt välkomna att följa med och stötta barnen på banan med speltempo, säkerhet, banvård samt vett och etikett.  Alla spelare som går på sitt HCP eller bättre får en golfboll.

Anmälan för Dacketour

Anmälan för detta spel görs på egen hand genom Min Golf på golf.se.

Datum för Dacketouren

Återkommer inom kort.