Sommartouren

Sommartour, 7 omgångar.

Vi vill uppmuntra till spel och nyttja sommarlovens härliga dagar. Därför kommer vi ordna med spel över 18 hål på tisdagar där man får spela, umgås med kompisar och lära känna nya golfkompisar.

Anmälan sker genom Min Golf på golf.se. Anmälan går ut två dagar innan tävlingsomgången.
Totalt 7 omgångar. Spelet genomförs på tisdagar mellan kl 09.30-10.30. Samling sker kl 09.00 vid klubbhuset. Här får man veta sin starttid och får sitt scorekort. Touren är öppen för alla barn upp till 21 år, man måste ha grönt kort och ha lägre än 54 i hcp.
Klubbens elitjuniorer kommer att vara med vid flertalet tillfällen. Här får man möjligheten att lära känna varandra och öka sammanhållningen inom klubben bland juniorer.

Tävlingsavgift – 0 kr.

Tee – Valfri tee kan väljas att spela från. Tänk på att ha slaglängderna som krävs för att spela från respektive tee.

Spelform – Poängbogey.

Order of Merit (OoM)

Resultatet från varje omgång adderas ihop och sammanställs. Ju fler omgångar man kan delta vid och samla poäng vid, desto större chans har man att placera sig bra. Vid sista omgången kommer prisutdelning att genomföras där topp 3 vid samtliga omgångar får pris samt topp 5 i OoM.

Datum för spel
25/6, 2/7, 9/7, 23/7, 30/7, 6/8 och 13/8