Påskläger 2020

Anmälan till Påskläger 2020

Vi på Växjö GK vill bjuda in till två härliga dagar ute på klubben under Påsklovet där träning varvas med spel och annat skoj!
Information går ut i första hand till barn som deltar i klubbens breddträning. Känner du någon som vill delta på lägret får du gärna sprida informationen vidare!

Upplägg för lägret:

Datum: Onsdag och torsdag, 8-9/4, kl 09:00-14:00 (lunch mellan kl 11:00-12:00) Samling sker vid klubbhuset varje morgon.

Pris: 400 kr och då ingår lunch i priset alla dagarna. Betalning görs i shopen första morgonen.

Anmälan: Fyll i anmälan nedan. Meddela även ev allergier eller annan information som kan vara bra att känna till.

Vår förhoppning är att så många som möjligt vill delta. För att kunna göra en bra planering behöver vi få in anmälan så snart som möjligt.

Barnen kommer att delas in i mindre grupper som är anpassade efter golfkunskap och ålder. Till vår hjälp har vi duktiga golfledare på plats. Max antal deltagare för lägret är 40 st barn och det är först till kvarn som gäller. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig via mail eller telefon.

/ Fredrik Alldén
PGA Professional Växjö GK