Lördagsträning

Lördagsträningen (sker samma veckor som veckoträningen sker)

Alla barn som är med i klubbens träningsverksamhet har möjlighet att addera ytterligare ett träningspass i veckan, detta pass sker på lördagar under perioden maj-september med avbrott under juli. Träffa golfkompisar, träna på golfens olika slag och spela på korthålsbanan.  Under träningen finns möjligheten att testa sina färdigheter med de utmaningar som finns i Golfäventyret och som leder fram till det s.k. Gröna Kortet. Träningen leds av föräldraledare som genomgått Golfens ledarutbildning steg 1 (GL1).

6-8 år, 11:00-12:00 – Öppen träning tillsammans med egen förälder. Träna på något av klubbens övningsområden eller spela någon av banorna som finns att tillgå på övningsområdet.

9-10 år, 09:30-11:00 - Träning inom sving (range) alt närspel + spel på korthålsbanan. Utbildad ledare finns på plats.

11+ år, 09:00-11:00 - Träning inom sving (range) + närspel + spel på korthålsbanan. . Utbildad ledare finns på plats.

Målet är att träningen och övningar ska följa en röd tråd med vardagsträningen, i den mån det går, så att man får möjlighet att träna vidare på det som varit fokus under vardagsträningen.

Ett par dagar innan lördagträningen kommer en påminnelse att skickas ut där man får fylla i om man tänker närvara. Detta för att kunna förbereda träningen på ett så bra sätt som möjligt.

Tidsperiod: lördag 2/5- lördag 13/6 samt 15/8-12/9.