Golfäventyretläger 2021

Golfäventyret läger, 6-12 år
Golfäventyrets läger arrangeras i början av sommarlovet och innehåller tre härliga golfförmiddagar tillsammans med kompisar. Under två förmiddag varvas träning, spel och lek i mindre grupper anpassade efter kompisar, ålder och golfkunskap. Den tredje dagen spelas Golfäventyret Cup.
Tidsperiod: 21/6-23/6, kl 09.00-12.00. Samling sker utanför klubbhuset.
Pris: 200 kr

Golfäventyret Cup

Golfäventyret Cup arrangeras i samband med Golfäventyret läger och riktar sig till de barn som inte har hcp 54 eller lägre och som inte deltar i spelet på stora banan.  Vi tror på att göra tävlingar till en naturlig del av golfen redan som ny och ung golfare, men steget kan vara stort till Teen Tour med scratchspel på stora banan. Därför finns konceptet Golfäventyret Cup – alternativa tävlingsformer för barn där de tävlar mot sig själva och sina egna resultat i stället för mot varandra.


Med det enkla upplägget kan klubben arrangera en Golfäventyret Cup-dag på anläggningen utifrån era förutsättningar. Alla barn och ungdomar kan vara med – både som insteg till spel och tävling för de som ännu inte spelar på stora banan och som introduktion till helt nya golfare.