Anmälan sommarlovsläger

Sommarlovet närmar sig med raska steg och detta innebär att det snart är dags för Växjö GKs årliga sommarlovsaktivitet.

Tre händelserika dagar ute på klubben där träning varvas med spel och annat skoj!

Upplägg för lägret:

Datum: 19-21 juni kl 09:00-15:00 (lunch mellan kl 12:00-13:00) Samling sker vid klubbhuset varje morgon.

Pris: 750 kr och då ingår lunch i priset alla dagarna. Betalning görs i shopen första morgonen.

Vår förhoppning är att så många som möjligt vill delta. För att kunna göra en bra planering behöver vi få in anmälan så snart som möjligt. Anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan. Meddela även ev allergier eller annan nyttigt information som kan vara bra att känna till.

Barnen kommer att delas in i mindre grupper som är anpassade efter golfkunskap och ålder. Till vår hjälp har vi duktiga golfledare på plats. Max antal deltagare för lägret är 40 st barn och det är först till kvarn som gäller. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig via mail eller telefon. Jag hoppas och tror att dessa tre dagar kommer bli några av de bästa på hela sommarlovet!

/ Fredrik Alldén
Club Professional Växjö GK