Teen Cupläger 2021

Anmälan till Teen Cupläger 2021.

Teen Cup läger arrangeras i början av sommarlovet och innehåller fyra härliga golfdagar tillsammans med kompisar. Under tre dagar varvas träning, spel och lek i mindre grupper anpassade efter kompisar, ålder och golfkunskap. Den fjärde dagen spelas klubbkval i Teen Cup för alla som vill och har grönt kort samt 36,0 i hcp eller lägre. Övriga barn och ungdomar kommer att spela på korthålsbanan.

Teen Cup är en av världens största golftävlingar för juniorer och är ofta den första golftävlingen barn och ungdomar deltar i runt om i Sverige. Resan börjar på hemmaklubben, här möter du dina klubbkompisar på den nivå du befinner dig. Teen Cup börjar som en breddtävling på klubbnivå, där alla upp till och med 16 år kan delta.

För de barn och ungdomar som är mellan 13-16 år finns möjligheten att kvala sig vidare i Teen Cup. Det är en 18-håls slaggolf- och scratchtävling där de två bäst placerade i varje åldersklass kvalificerar sig vidare till nästa steg i Teen Cup. Läs med om Teen Cup tävling genom länken.
https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/juniortavlingar/teen-cup/

Tidsperiod: 14-17/6-21, kl 09:00-15:00 (lunch 11:00-12:00). Samling sker utanför klubbhuset.

Pris: 500 kr och då ingår lunch i priset 14-16/6, betalning sker i shopen.
Anmälan sker genom länk som skickas ut till alla deltagare i träningsverksamheten under början av mars. Barnen delas in i mindre grupper som är anpassade efter golfkunskap och ålder. Till vår hjälp har vi duktiga och utbildade golfledare på plats. Max antal deltagare för lägret är 40 st barn och det är först till kvarn som gäller.

 / Fredrik Alldén
PGA Professional Växjö GK
fredrik.allden@vaxjogk.com
0703-27 04 16