Teen Cupläger

Anmälan till Teen Cupläger 2019.

Fyra händelserika dagar ute på klubben där träning varvas med spel och annat skoj!
(3+1 dagar, 17-19 juni läger med träning, 20/6 spelas Teen cup klubbkval)

Upplägg för lägret:

Datum: 17-19+20 juni kl 09:00-15:00 (lunch mellan kl 11:00-12:00) Samling sker vid klubbhuset varje morgon. 20/6 kommer ha andra tider än ovanstående, lunch är ej inplanerad den 20/6.

Pris: 750 kr och då ingår lunch i priset 17-19/6. Betalning görs i shopen första morgonen.

Vår förhoppning är att så många som möjligt vill delta. För att kunna göra en bra planering behöver vi få in anmälan så snart som möjligt. Anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan. Meddela även ev allergier eller annan nyttigt information som kan vara bra att känna till.

Barnen kommer att delas in i mindre grupper som är anpassade efter golfkunskap och ålder. Till vår hjälp har vi duktiga golfledare på plats. Max antal deltagare för lägret är 40 st barn och det är först till kvarn som gäller. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig via mail eller telefon. Jag hoppas och tror att dessa tre dagar kommer bli några av de bästa på hela sommarlovet!

20 juni spelas klubbkvalet i Teen Cup. Alla barn kommer få spela på bana. De barn som har grönt kort och lägre än 36,0 i hcp spelar på den stora banan. Resterande kommer att spela på vår korthålsbana. Teen Cup genomförs 2019 för dig som är född 2003 till 2006 i fyra åldersklasser. Varje klass är uppdelad i pojkar och flickor: 13 år, 14 år, 15 år och 16 år. Totalt åtta klasser.
Du måste ha handicap 36,0 eller lägre för att kunna kvalificera sig till nästa kvalsteg.

Läs gärna mer om Teen Cup genom länken. https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/juniortavlingar/teen-cup/

/ Fredrik Alldén
PGA Professional Växjö GK