Anmälan breddträning

Gruppindelningen för säsongens grupper är nu gjorda. Är du intresserad av klubbens breddträning för ditt barn är du välkommen att höra av dig till oss på junior@vaxjogk.com

För att delta i ungdomsverksamheten betalar man en årsavgift på 1150 kr som inkluderar ett 1-årigt medlemskap* i Växjö GK och aktiviteter enligt ovan. I avgiften ingår medlemskap i Växjö GK och träning i grupp och fri tillgång till klubbens övningsområde och korthålsbana. Man får även tillgång till vår öppna träning och får följa med när vi kör spelträning på våra banor.

För mer information och frågor är ni välkomna att höra av er på junior@vaxjogk.com

* Det medlemskap som inkluderas får spela obegränsat på korthålsbanan och har fri tillgång till övningsområdet. Har inte möjlighet att spela på andra banor.

Vänligen fyll i följande uppgifter