Junior

Juniorverksamhet

Information om klubbens juniorverksamhet

På Växjö GK välkomnar vi alla barn som vill testa på golf. Resan mot det gröna kortet börjar oftast här. Det gröna kortet innebär att man är godkänd för att spela på klubbens stora bana och man får även spela på andra banor runt om i världen.

Vår breddträning riktar sig till barn ifrån 6 – års ålder och uppåt. Där vi ordnar med veckoåterkommande träning under perioden maj- september. Träningen gör ett uppehåll under juli månad. På Växjö GK har vi ca 100 barn i träning varje vecka vilket innebär att man delas upp i mindre grupper och har 1 timmes instruktörs- alt ledarledd träning i veckan. Utöver detta kan vi erbjuda fler aktiviteter så som Öppna lördagsträningen och Söndagsspelet. Dessa två aktiviteter kan du läsa mer genom att klicka på respektive aktivitet i menyn till höger.

Avgiften för att vara med i breddträningen ligger på 1150 kr. I avgiften ingår då medlemskap i klubben (250 kr) som gör att man har rätt att nyttja klubbens övningsområde och korthålsbana.

Har du några frågor kring vår juniorverksamhet är du välkommen att höra av dig via mail till oss på junior@vaxjogk.com.