Junior

Juniorverksamhet 2019

Information om klubbens juniorverksamhet

På Växjö GK välkomnar vi alla barn som vill testa på golf. Resan mot det gröna kortet börjar oftast här. Det gröna kortet innebär att man är godkänd för att spela på klubbens stora bana och man får även spela på andra banor runt om i världen.

Vår breddträning riktar sig till barn ifrån 6 – års ålder och uppåt. Vi ordnar med träningar under perioden maj- september. Träningen gör ett uppehåll under juli månad. På Växjö GK har vi ca 100 barn i träning varje vecka vilket innebär att man delas upp i mindre grupper, främst baserat på ålder. 

Veckoträning: 1 h träning på vardagseftermiddag tillsammans med tränare. Golfkul leds av juniorledare. Mer information finns under fliken Veckoträning

Extra veckoträning: Nytt för 2019 är att barn 10+ år har möjligheten att anmälan sig till en extra träning som genomförs på torsdagar. Mer information under fliken Veckoträning. 

Lördagsträning: Möjligheten finns att träna ytterligare ett pass i veckan. Denna träningen leds av föräldraledare. Mer information finns under fliken Lördagsträning 

Söndagsspel: Vi vill aktivera fler att komma ut och spela golf. Därför finns chansen att spela på någon av våra banor. Mer information finns under fliken Söndagsspel.

Kostnad för sommarträning: 

Barn födda 2010-2012: 1050 kr (Träningsavgift 800 kr + medlemskap 250 kr)

Barn och ungdomar födda 2009 och tidigare: 1250 kr (Träningsavgift 1000 + medlemskap 250 kr) 


Medlemskap ger dig möjligheten att fritt nyttja klubbens korthålsbana och övningsområde. För att ta del av den stora banan måste man ha Grönt kort och erlägga spelavgift. 

Spelavgifter: Junior 13-21 år 2258 kr             Junior 6-12 år 1067 kr 

Har du några frågor kring vår juniorverksamhet är du välkommen att höra av dig via mail till oss på junior@vaxjogk.com.