Paragolf

Växjö Golfklubb tog 2009 vid sitt 50 års jubileum beslut om Golf för alla. Efter tio händelserika och roliga år med Paragolfverksamheten ser vi fram mot nya utmaningar 2020-2030.

Vem är Paragolfare? Se länk! https://www.youtube.com/watch? v=ANM14uSbrcc

Vi, liksom Svenska Golfförbundet, anser att alla som vill ska kunna spela golf. I Sverige finns idag bredd- och elitverksamheter för dig som antingen tillhör den fysiska eller psykiska kategorin inom Paragolf. På Växjö Golfklubb bedrivs nu en av Sveriges äldsta verksamheter. På kommande sidor kan du läsa mer om just vår verksamhet och vad vi erbjuder!

Nu har vi en träningsgrupp med 6 deltagare. Tre av deltagarna deltar i tävlingsverksamheten. Övriga ingår i breddverksamheten och jobbar där med sin personliga utveckling mot Grönt kort.

Vi tackar våra deltagare, föräldrar/ledsagare, tävlingsledare och samarbetspartner som gjort det möjligt att utveckla verksamheten som den ser ut i dag. Ni är och kommer i fortsättningen vara en stor tillgång för oss och vår verksamhet!

Våra samarbetspartner är SGF http://www.golf.se/ ,Smålands GDF http://www.smalandsgolf.com/ ,Allmänna Arvsfonden, Växjö Kommun Omsorg Fritid, Region Kronoberg, Smålandsidrotten, Smålands HIF, Ide & KC, FIFH, Funka för Livet Sports Camp, Funkibator m.fl.

Vår Verksamhetsplan för 2020 visas översiktligt i fliken till höger och innehåller flera roliga aktiviteter.

Är du intresserad att hjälpa till eller vara med på våra träningar? Hör av dig till Erik Lagerlöf tel. 072-729 39 59 eller vårt kansli tel. 0470-215 15.