Tävlingsresultat

Måndagsgolf den 22 maj

Även denna måndag kunde de 33 golfsugna damerna njuta av ett soligt och härligt väder.

Vinnare  blev Eva Davidsson på 73 slag, på andra plats kom Karin Åhman på 75 slag tätt följd av dagens trea Marianne Johansson på 76 slag.

Lagpriset vanns av Eva Davidsson, Ingegerd Magnusson och Karin Åhman på 48 poäng.

Tisdagsgolf den 16 maj

Det var en riktigt skön kväll med några fantastiskt fina scorer av de 17 deltagarna.

Segrade i A-klassen gjorde Carina Axelsson- Ohlsson på 66 slag och som god tvåa kom Carina Isaksson på 69 slag.

I B-klassen vann Linnéa Andersson också på 66 slag och på andra plats kom Cristina Lindberg på 73 slag.

Lagtävlingen vanns av Birgitta Karlsson, Christina Lindberg och Linnéa Andersson med 50 poäng.

Måndagsgolf den 15 maj

35 damer kom till start denna måndagsmorgon som äntligen bjöd på härlig vårvärme.

Ett stort grattis till dagens tre bästa scorer:

Britta Qvistgaard 69 slag, Reidun Gross 71 slag och Annica Ahlén 72 slag.

Tisdagsgolf den 9 maj

Två glada vinnare i Tisdagens Galvin Greentävling, där 35 damer kom till start.

Anna-Lena Danielsson vann A-klassen på 37 slag och B-klassen vanns av Eva Ericsson på 36 slag.

Ett STORT tack till Galvin Green och Lotta Linnér för ett fantastiskt fint prisbord.

Lagpriset vanns av Eva Ericsson, Eva Sassner, Majken Lilja och Lisbeth Johannesson på 53 poäng.

Måndagsgolf den 8 maj

Denna måndag bjöds de 18 damer som kom till start på ett mycket omväxlande väder med snö, hagel, regn och kalla vindar.

Dagens vinnare blev Ing-Marie Alm på 33 p, på andra plats kom Birgitta Karlsson på 31 p och trea blev Carina Axelsson-Ohlsson på 28 p.

Lagpriset vanns av Birgitta Karlsson, Ing-Marie Alm och Birgitta Larsson på 48 p

Trivselgolf den 4 maj

Den sociala samvaron stod i fokus denna torsdagskväll då 25 damer kom till start.

Tisdagsgolf 2 maj

Denna kväll sken solen från en klarblå himmel och äntligen fick de 23 damer som kom till start njuta av lite varmare och skönare vindar.

Segrare i A-klassen blev Britta Qvistgaard och i B-klassen vann Ulla Gustavsson.

3-mannascramble tillsammans med våra närliggande klubbar den 27 april

Vårens ljumma vindar lyste även denna kväll med sin frånvåro då 27 damer deltog i säsongens första 3-mannascramble.

Kvällens vinnande lag blev Elisabeth Johansson Alvesta GK, Britta Qvistgaard Växjö GK och Ann Ryden Växjö GK

Dam bjuder vem hon vill den 25 april.

De 40 glada, tappra damerna och herrarna som kom till start denna tisdagskväll hade nog hoppats på lite varmare och vårligare vindar. Tyvärr höll kylan och blåsten i sig, men vi kunde med glädje konstatera att alla lag hann in och kunde njuta av god lasagne innan snön började yra runt knuten.

Kvällens vinnande par blev Britta Qvistgaard med sitt barnbarn Hugo Qvistgaard på fina 31 slag. På en hedrande andra plats på 32 slag kom Inger Svensson och Joacim Bengtsson och trea blev Hanna Ingesson och Johan Marvig på 34 slag

Vi vill också säga ett STORT och varmt tack till Carina Axelsson-Ohlsson för hennes fantastiska engagemang när det gäller bröstcancerforskning. Härligt att vi tillsammans under kvällen kunde bidra med 1635 kr till den betydelsefulla forskningen.

.

Tisdagsgolf den 18 april

Även om solen sken denna tisdagskväll var det kyliga vindar som dominerade när 12 damer kom till start.

Inger Svensson blev dagens vinnare i A-klassen på 42 slag.

Vinnare i B-klassen blev Ann Rydén på 44 slag.

Tävlingsresultat 18/4

Tisdagsgolf den 11 april

15 damer trotsade de kyliga vindarna och kom till start denna tisdagskväll.

Vinnaren i A-klassen blev Ann-Charlotte Prihm på fina 35 slag.

I B-klassen vann Sussie Karlsson på 38 slag.

Tävlingsresultat 11/4

Måndagsgolf 10 april

20 damer kom till start vid säsongens första tävling och trotsade de kyliga och friska vindarna.

Dagens vinnare blev Lena Håkansson på 73 slag, tätt följd av Eva Sassner på 74 slag och Sussie Karlsson på 75 slag.

Lagtävlingen vanns av Ing-Marie Georgsson, Lena Håkansson, Sussie Karsson och Birgitta Karlsson med 47 poäng.

På andra plats kom laget Lena Jernelöv, Ulla Johnsson, Eva Sassner och Britten Tollin på 43 poäng.