Tisdagsgolf

Välkommen till Tisdagsgolfen!

• Tisdagsgolfen spelas som singel slaggolf i en klass med löpande start. Damer 22 år eller äldre.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där resp 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • Anmälan sker via Min Golf och stänger kl 18:00 på söndagen före speldagen
    Startlista publiceras senast kl 18.00 måndagen före speldagen
  • Startavgift: 40 kr. Betalning görs under speldagen via swish till Växjö GK, tel. 123 272 92. Ange "Tisdagsgolf + dagens speldatum.
  • Spelare bockar av sig på anmälningslistan samt hämtar sitt scorekort i Damrummet.
  • Notera din och din markörs scorer på ditt eget scorekort. OBS! Byt ej scorekort med varandra. Glöm inte att hämta ut ett lagkort/boll. Högsta enskilda poäng/hål antecknas på detta.
  • Prislista presenteras via mail. Nytt för i år är att vi har ett scratchpris för bästa dam från tee 46. Dessutom singelpriser och lagpris som tidigare år.
  • Priser är i form av presentkort som kan avhämtas i klubbens shop efter sista Tisdagsgolfen.