Smålandsserien

År 2018 deltar 4 damlag i seriespel med andra klubbar från Småland.

Vi har lag i D30, D50, D60 och D70.

Årets spelschema är följande:

D30 Div 1 (Sofia Cegrell)
27 maj   Växjö GK
26 aug   Älmhults GK

D50 Div 1 (Inger Svensson)
27 maj   Hooks GK
25 aug   Alvesta GK

D60 Div 1 (Gunilla Ernfjäll-Bång)
27 maj   A6 GK
26 aug   Vetlanda GK

D70 Div 1 (Lisbeth Johannesson)
4 juni   Växjö GK
6 aug   Hooks GK

Smålandsserien D 70

Måndagen den 4 juni spelade våra D 70 damer (Lisbeth Johannesson, Carina Axelsson-Ohlsson, Monika Björstrand, Gunilla Ax och Lena Håkansson) seriespel på vår fina hemmabana. Vårt lag kom då på en andra plats 5 slag efter Ekerum. Vid den andra spelomgången på Hooks GK den 6 augusti lyckades våra damer behålla sin andra plats.

Ett STORT grattis till vårt D 70 lag!

Smålandsserien D60 Div 1

I fjol vann våra D60 damer Div 2 och flyttades upp i Div 1 i år.

Årets första omgång i Div 1 spelades på A6 i slutet på maj. Söndagen den 26 augusti spelade vårt lag (Britta Qvistgaard, Gunilla Ernfjäll-Bång, Kerstin Gustavsson, Rosmarie Adenmark, Xiaoying Liljegren) omgång 2 på Vetlanda GK. Vårt lag kom på en fin fjärde plats i serien.

Ett STORT grattis till fint spel i Div 1!

Smålandsserien D50 Div 1

Första omgången spelades på Hooks GK. Med i Växjölaget var (Carina Isaksson, Ann-Charlotte Prihm, Ann-Louise Breider, Lena Lernå, Helen Hardebring och Inger Svensson)

Lördagen den 25 augusti spelade de andra omgången på Alvesta GK. Där de avslutade serien på sjätte plats.

Bra kämpat och ett stort gattis!

Smålandsserien D30 Div 1

Söndagen den 26 augusti spelade våra D30 tjejer (Sofia Cegrell Jonsson, Jenny Nyman, Louise Göthberg, Annika Löwenadler och Anna Constantien) seriespel på Älmhults GK.

Efter vårens omgång på vår fina hemmabana låg de på andra plats efter Kalmar och som de lyckades behålla på Älmhults GK.

Ett STORT grattis till vårt D30 lag!