Smålandsserien

År 2017 deltar 4 damlag i seriespel med andra klubbar från Småland.

Vi har lag i D30, D50, D60 och D70.

Årets spelschema är följande:

D30 Div 1 (Sofia Cegrell)
3 juni     Glasrikets GK
10 sep   Kalmar GK

D50 Div 1 (Inger Svensson)
3 juni     Vetlanda GK
10 sep   Loftahammars GK

D60 Div 2 (Gunilla Ernfjäll-Bång)
4 juni     Gränna GK
10 sep   Växjö GK

D70 Div 1 (Lisbeth Johannesson)
12 juni    Oskarshamns GK
31 juli     A6 GK

Smålandsserien D 70

Måndagen den 31 juli spelade våra D 70 damer (Lisbeth Johannesson, Carina Axelsson-Ohlsson, Monika Björstrand, Gunilla Ax och Lena Håkansson) seriespel på A6s GK. Efter vårens omgång på Oscarshamns GK låg de under med ett slag mot Oscarshamn. Våra damer lyckades med att ta in detta slag och det blev särspel. Carina och Gunilla avgjorde till Växjös fördel i en foursome.

Ett STORT grattis till vårt D 70 lag!

Smålandsserien D60 Div 2

Söndagen den 10 september spelade våra D60 damer (Britta Qvistgaard, Gunilla Ernfjäll-Bång, Kerstin Gustavsson, Rosmarie Adenmark, Xiaoying Liljegren) seriespel omgång 2 på Växjö GK.

Efter första omgången som spelades på Gränna GK var vårt lag i ledning. De lyckades även bra på hemmaplan och vann därmed serien.

Ett STORT grattis till vårt D60 lag som nu går upp i Div 1

Smålandsserien D50

Söndagen den 10 september spelades D50 på Loftahammars GK.

Första omgången spelades på Vetlanda GK, där Växjölaget spelade till sig en fjärde placering.

Efter andra omgången och med ett bra foursomespel lyckades vi ta en tredje placering.

Carina Isaksson, Anna-Lena Danielsson, Ann-Charlotte Prihm, Lena Lernå och Inger Svensson är mycket glada för sin bronsplats.

Smålandsserien D30

Söndagen den 10 september spelade våra D30 tjejer (Sofie Bång, Sofia Cegrell Jonsson, Jenny Nyman, Louise Göthberg,Annika Löwenadler och Anna Constantien) seriespel på Kalmar GK.

Efter vårens omgång på Glasrikets GK var vi i ledning med 9 slag före Glasriket och 13 slag före Kalmar.
Våra tjejer lyckades efter stabilt spel dryga ut slagen mot Glasriket och tappade endast 2 slag mot Kalmar på deras hemmaplan.
Seriemarginalen till tvåan Kalmar blev alltså 11 slag.

Ett STORT grattis till vårt D30 lag!