Måndagsgolf

Välkommen till Måndagsgolfen!

Från och med måndagen den 7 juni börjar vi spela Måndagsgolf igen och fortsätter därefter måndagen den 14, 21 och 28 juni innan vi tar uppehåll under juli. På samma sätt som i fjol Corona-anpassar vi dock spelformen enligt följande:

• Måndagsgolfen spelas som singel slaggolf i två klasser med löpande start:
    Damer 22 år eller äldre och Oldboys 55 år eller äldre.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där resp 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • Anmälan sker via Min Golf och stänger kl 18:00 på lördagen före spelmåndagen.
    Max 96 deltagare enligt principen först-till-kvarn.
    Ange val av tee: 42, 46, 51 eller 56.
    Ange ev önskemål om tidig eller sen start.
    Ange i kommentarsfältet om det ev finns nära anhörig golfare som du samåker med.
  • Startlista publiceras senast kl 18:00 söndagen före speldagen. Första start kl 08:00.
  • Startavgift 40 kr. Betalas vid startkuren via Swish 123 272 92 83 till Växjö GK senast 30 min före start. Ange "Måndagsgolf + aktuellt speldatum"
  • Scorekort erhålles vid startkuren. Notera din och din markörs scorer på ditt eget scorekort. OBS! Byt ej scorekort med varandra.
  • Prislista presenteras via mail.
    Nytt för i år är att vi har ett scratchpris för bästa dam från tee 46 och ett scratchpris för bäste Oldboy från tee 56. Dessutom singelpriser och lagpris som tidigare år.
  • Priser är i form av presentkort som kan avhämtas i klubbens shop efter sista Måndagsgolfen.
  • Aktuella tävlingsledare och starters framgår av vårt tävlingsprogram och finns även noterade under resp tävling på MinGolf. OBS! Notera när du själv ska hjälpa till som starter i startkuren.