Måndagsgolf

Välkommen till Måndagsgolfen!

• Måndagsgolfen spelas som singel slaggolf i två klasser med kanonstart:
    Damer 22 år eller äldre och Oldboys 55 år eller äldre.
  • Som en match i matchen har vi även en lagtävling där resp 3- eller 4-boll utgör ett lag.
  • Anmälan sker via Min Golf och stänger kl 18:00 på lördagen före spelmåndagen.
    Max 96 deltagare enligt principen först-till-kvarn.
    Ange val av tee: 42, 46, 51 eller 56.
  • Samling och anmälan på klubben senast 08.30
  • Kanonstart kl 09:00.
  • Startavgift 40 kr. Betalas via Swish 123 272 92 83 till Växjö GK senast 30 min före start. Ange "Måndagsgolf + aktuellt speldatum"
  • Prislista presenteras via mail.
    Även i år har vi har ett scratchpris för bästa dam från tee 46 och ett scratchpris för bäste Oldboy från tee 56. Dessutom singelpriser och lagpris som tidigare år.
  • Priser är i form av presentkort som kan avhämtas i klubbens shop efter sista Måndagsgolfen.
  • Aktuella tävlingsledare och starters framgår av vårt tävlingsprogram och finns även noterade under resp tävling på MinGolf. OBS! Notera när du själv ska hjälpa till som starter i startkuren.