Höstutflykt till Holms GK

Höstutflykt till Holms GK 19 september 2019

Årets höstresa tillsammans med Oldboysen gick till Holms GK, som denna septemberdag bjöd på för årstiden fina förhållanden. Kanske var dock greenerna svårare än de vi själva normalt spelar på och ruffen ovanligt hög.

Men vinden var måttlig och solen lyste, men trots detta, rullade bollen inte långt på de bitvis daggvåta fairwaysen.
Kort sagt, banan blev något svårare och påverkade tydligt nettoresultaten som resulterade i att det inte blev någon HCP förändring.

Segrade i singelklassen gjorde Per Sassner, tätt följd av Klaus Gross, som även vann närmast hål.

I lagtävlingen gick första pris till laget Gunilla Ax, Ingrid Einvall, Klaus Gross och Björn Svensson. Tvåa blev laget Birgitta Adamsson, Annica Malmqvist, Ulf Einvall och Per Bjerdal. Båda lagen hade 41 p och det sammanlagda SHCP avgjorde.